Unik naturperle ved Rebild Bakker og Thingbæk kalkminer

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Røde Møllevej 12, 9520 Skørping

Røde Møllevej 12, 9520 Skørping
· Enestående udsigt over de smukke naturområder ved Rebild Bakker
· Adgang til otte kilometer vandrestier fra ejendommens grund
· Tæt på kulturtilbud som Rebild Centret og Thingbæk Kalkminer
· Fredelig beliggenhed i et dejligt kvarter
· Velindrettet villa i to plan med hele tre værelser
· Skønne opholdsrum med god plads og en dejlig brændeovn
· To terrasser hvorfra solen kan nydes hele dagen
· Få minutters kørsel til indkøb, skole og pasningstilbud

Ejendommen Røde Møllevej 12 er beliggende midt i et enestående velkendt naturområde med skov, urskov, overdrev, eng, søer og kilder. Fra den høje beliggenhed er der udsigt ud over Rebild Bakker, Gravlevdalen og Rold Skov. Du har lyset bagfra, så Rebild Bakker m.m. ligger fuldt oplyst foran dig. Måske Himmerlands fineste udsigt.
Fra den østvendte terrasse har du således udsigten ud over nævnte landskab og på den vestvendte terrassen har du eftermiddags- og aftensolen.

Der hører et ca. 17.000 m2 naturareal med til ejendommen. Afgrænsningen og arealets størrelse kan aftales endeligt mellem sælger og køber. Ejendommen er en del af et sammenhængende og afvekslende naturareal på 100 ha med et stinet på ca. 8 km. Fra stinettet har du også forbindelse til Oplev Krat, lindenborg Å og store kalkoverdrev med urskov over Thingbæk Kalkminer. Stierne er endvidere forbunden med Naturstyrelsens stier i Rebild Bakker, Rold Skov og Gravlevdalen med de mange berømte kilder.

Ejendommen er beliggende højt og ugenert, men alligevel i nærhed til områdets mange enestående kulturtilbud. Specielt kan nævnes Rebildcentret med Thingbæk Kalkminer. Se rebildcentret.com. Endvidere kan nævnes den historiske regeringsbunker Regan Vest og Museum Rebild på toppen af Rebild Bakker, samt Rold Storkro.

Store dele af nævnte 100 ha naturareal afgræsses af får, små kødkvæg og geder. Ejeren af dyrene, biolog Andreas Lomborg bor på Røde Møllevej, hvor han tillige har en nyindrettet gårdbutik, hvorfra han sælger naturkød. Også dele af omhandlede ejendom bliver afgræsset. Køber kan selv bestemme, om denne afgræsning skal fortsætte, eller om køber f.eks. selv vil afgræsse arealet - evt. med heste.

På hver side af ejendommen ligger de to landsbyer Oplev og Gravlev. Begge landsbyer har et stærkt sammenhold med tilbud om aktiviteter, fællesspisning m.v. Også beboerne på Røde Møllevej får disse tilbud.

Villaen er opført i 1979 og er løbende flot renoveret, senest med sammenlægning af spisestue og køkken i 2017, hvor der også kom nyt pillefyr. Hertil blev der i 2018 lavet nye åbne zinktagrender. Der hører et stort naturareal på cirka halvanden hektar med til ejendommen, hvor der oppe ved huset er anlagt terrasser, så I kan nyde det smukke vue.

Træd indenfor i boligens nedre plan, hvor I udover den rummelige entré, finder et værelse, badeværelse med brus og flere disponible rum. Herfra ledes I ovenpå, hvor I for alvor bydes velkommen i det dejlige køkken-alrum. Køkkenet er udført med tidløst, hvidt inventar, mens I nemt indretter jer med et langs spisebord i alrummet. Gulvet prydes af Jungers bøgeparket, som fortsætter ind stuen, hvor en brændeovn varmer behageligt op, og en dør åbner ud til terrassen. Ydermere byder denne etage på to gode værelser, samt et badeværelse med brus.
  • Bolig 134
  • Kælder 58
  • Grund 23.638
  • Garage 22
  • Værelser 3
  • Stuer 1
  • Etager 2
  • Opført 1979

Har du spørgsmål?

Jesper Lunau
Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jesper Lunau. Jeg er uddannet ejendomsmægler og har arbejdet med vurdering og salg af alle typer boliger de seneste 20 år i Aalborg Kommune og flere af nabokommunerne. Jeg har i mine år som ejendomsmægler opbygget et stort og bredt lokalkendskab, og der er stort set ikke den vej i Aalborg kommune, hvor jeg ikke har solgt en bolig, ligesom der ikke er en ejer-/andelsforening, hvor jeg ikke har taget turen på trapperne. Jeg bruger meget tid på mit netværk og netværksmøder, hvilket giver en stor kontaktflade med både købere og sælgere. Mine kendetegn som ejendomsmægler er ordentlighed, grundighed og styr på detaljerne.
DET BEDSTE VALG
Til toppen