Totalmoderniseret villa i Frejlev

Lannerparken 42, 9200 Aalborg SV

Lannerparken 42, 9200 Aalborg SV
· Totalmoderniseret, kompromisløs familievilla.
· Smart Designa-køkken til amatørkokken.
· Næsten nybygget carport
· Funktionelle detaljer som et rummeligt badekar
· Solrig og velplaceret sydvendt terrasse.
· Rolig beliggenhed for enden af blind vej.
· Sikker skolevej via stisystem.
· Tæt på City Syd med nem adgang til Aalborg Centrum.

Nu har I muligheden for at udleve jeres boligdrømme i en moderne, velindrettet og velplaceret villa i Lannerparken 42 i Frejlev. Her venter et kompromisløst hjem for enden af en blind stikvej med et sikkert stisystem til skolen.

Jeres nye hjem er totalmoderniseret, og blandt andet har man indenfor de seneste fem år udskiftet køkkenet samt renoveret bryggerset, udvidet badeværelset, og for cirka syv år siden blev alle vinduer udskiftet. Boligen præsenterer sig med fire værelser, der oplagt kan inddeles i en forældre- og børneafdeling, hvor forældresoveværelset har badeværelse en suite. Her gemmer der sig et lækkert badeværelse med et strejf af hverdagsluksus i hjørnekaret, og den smarte dobbeltvask sørger for, at de travle morgener glider nemmere. Her er desuden yderligere et mindre toilet.

Villaen er tilpasset familielivet med integreret stue, køkken og alrum. I kan se frem til et flot Designa-køkken i hvid højglans med grebsfrie elementer og med plads til en spisekrog, hvor I kan samles om morgenmaden, mens I lægger planer for dagen. Et bredt vinduesparti lukker gavmildt dagslyset ind i den hyggelige stue, og havedøren gør det nemt at nyde en god middag under åben himmel.

Slutteligt har man indrettet et praktisk bryggers med HTH-elementer og plads til vaskefaciliteter.

Udenfor kan I sidde i solen på den sydvendte terrasse til duften af aftensmaden, som steger på grillen, mens børnene leger på den veltrimmede græsplæne. Nær hjemmet finder I også en sjov legeplads.

I kommer til at bo i et børnevenligt område med daginstitution, skole og fritidsaktiviteter indenfor en radius af blot halvanden kilomenter, ligesom I kan opleve naturen i den nærliggende Drastrup Skov. I har nem adgang til Aalborg, der byder på en palet af kultur, caféer og specialbutikker, og I bor også tæt på City Syd.

Kontakt os for en fremvisning.
Følg boligen Hent opstilling Book fremvisning Send dit bud
 • Kontant 2.450.000
 • Udbetaling 125.000
 • Netto 8.682
 • Ejerudgift 2.432
 • Varmeudgift 907
 • Energimærke C
 • X
  Nettoudgift til standard finansiering pr. måned. Månedlige beløb til Ejerudgift og Varmeudgift
 • Tjek boliglån
 • Bolig 133
 • Grund 923
 • Carport 10
 • Værelser 4
 • Stuer 1
 • Etager 1
 • Opført 1978

Har du spørgsmål?

Jesper Lunau
Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jesper Lunau. Jeg er uddannet ejendomsmægler og har arbejdet med vurdering og salg af alle typer boliger de seneste 20 år i Aalborg Kommune og flere af nabokommunerne. Jeg har i mine år som ejendomsmægler opbygget et stort og bredt lokalkendskab, og der er stort set ikke den vej i Aalborg kommune, hvor jeg ikke har solgt en bolig, ligesom der ikke er en ejer-/andelsforening, hvor jeg ikke har taget turen på trapperne. Jeg bruger meget tid på mit netværk og netværksmøder, hvilket giver en stor kontaktflade med både købere og sælgere. Mine kendetegn som ejendomsmægler er ordentlighed, grundighed og styr på detaljerne.
DET BEDSTE VALG

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

Ved din bestilling af uforpligtende fremvisning godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedr. boligen.

Når du afgiver et bud, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på dialog om dit bud.

Til toppen