BLOKHUS - Unikt beliggende sommerhus i 1. klitrække

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Moreavej 51, 9492 Blokhus

Moreavej 51, 9492 Blokhus

· Fantastisk flot sommerhus i 1. klitrække
· Helt unikt beliggende lige bag klitterne med ca. 100 m. til stranden
· Særdeles pænt og velholdt sommerhus
· Alt opført i de bedste kvalitetsmaterialer
· 4 værelser og 2 badeværelse
· Store dejlige terrasser
· Garage med redskabsrum
· Gåafstand til Blokhus centrum m.m.

BELIGGENHED: På en af de veje i Blokhus, hvor der meget sjældent udbydes ejendomme til salg finder man dette skønne og rummelige sommerhus - opført i 1993/2010 i de bedste materialer.
Fra huset er der kun ca. 100 meter til en af Danmarks vel nok bedste badestrande og ligeledes er der gåafstand til Blokhus by, som igennem de seneste år har udviklet sig til en af Vestkystens mest besøgte badebyer. Her er der et stort udbud af hyggelige specialforretninger, supermarkeder, og dejlige restauranter, der alle er med til at gøre et besøg i byen skønt.

BOLIG: Her er der mulighed for at erhverve sig et virkelig flot, rummeligt og unikt beliggende sommerhus på en af de bedre adresser i Blokhus. Sommerhuset er placeret bag de yderste klitter og med en afstand til stranden og det vidunderlige Vesterhav på kun ca. 100 meter.

Forestil dig en varm sommerdag hvor livet nydes, familien er samlet og man skal blot gå op over klitterne, så står man med tæerne i vandet, eller måske en råkold efterårsdag i huset med rusk og blæst udenfor og brændeovnens knitre stille spreder hygge - ja alle scenarier kan udspille sig i dette fantastiske hus, og ingen dage er ens...

Der er tale om et kvalitetsbyggeri som er opført i de bedste materialer overalt og med en super god indretning med lyse dejlige rum.

Husets indretning gør det særdeles velegnet som samlingspunkt for familie og venner - her er 10 sovepladser og 2 hemse.
Dejlig rummelig stue med loft til kip, trægulv og brændeovn. Skønt køkken/alrum med god spiseplads og med terrassedør til helt fantastisk terrassemiljø.
Master soveværelse med adgang til eget stort badeværelse med spa, bruseniche og flot hvidt skabsarrangement.
3 dejlige værelser samt gæstebadeværelse med bruseniche.
Dejlig rummelig entré.

Der er gulvvarme i badeværelserne og entréen.

Sommerhuset er yderst velegnet til benyttelse hele året rundt.

Træterrasserne omkring huset er helt fantastiske til udelivet - her er mange gode muligheder for at finde en dejlig plads i solen.

Der er desuden garage med elektrisk port og redskabsrum med god opbevaringsplads.

Har aldrig været udlejet.
Se andre boliger med samme karakteristika
Ved vandet
  • Bolig 124
  • Grund 1.808
  • Garage 25
  • Værelser 4
  • Stuer 1
  • Etager 1
  • Opført 1993 / 2010
Blokhus

En pulserende ferieby – en af Vestkystens perler – det er betegnelsen for Blokhus. Der er kilometervis af hvid sandstrand, et aktivt byliv med koncerter på Torvet hen over sommeren, Shopping Center midt i byen og et væld af fine spisesteder. I udkanten af Blokhus mod syd – bagved byen og stranden – finder man den hyggelige ferieby Hune. Hér er et flot landskab af rolig skov- klit- og hede, og med flere gode vandre- /og cykelruter i Blokhus Klitplantage, og hvor der ligeledes findes stor naturlegeplads. Holder man ferie i Blokhus eller Hune, kommer man ikke udenom Fårup Sommerland.

Afstande
  • Blokhus by 1100 m
  • Stranden 75 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Hans Henrik Hansen
Butikschef - Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG
Til toppen