UHØRT BILLIG BOLIGYDELSE - 121 M2 BOLIG MED ADGANG TIL SOLRIG TERRASSE...

City, Svendsgade 17, kl., 9000 Aalborg

City
Svendsgade 17, kl., 9000 Aalborg
·Billig andelsbolig beliggende midt i hjertet af Aalborg
·Tæt på indkøb / svømmehal / motionscenter mv.
·Uhørt billig boligafgift og fællesudgifter (Bolig-ydelse pr. mdr. kun 3.189,-)
·Andelsboligforening med en rigtig god økonomi
·Her får du din helt egen solrig terrasse - beliggende lige udenfor boligens udestue·Lejligheden indeholder bl.a. stor stue med udgang til udestue og terrasse
·Nylakerede trægulve i lejlighedens fordelingsgang samt i køkken·Her får du dit helt eget vaskerum med tørretumbler og vaskemaskine·Helt nyt installeret genvex anlæg etableret i 2019·Nymalet lofter / vægge samt alt træværk og fyldningsdøre·Sjældent udbudt perle - på 121 m2.
- Husdyr er ikke tilladt

Velkommen til en af Aalborgs flotteste parterre lejligheder. Her er der højt til loftet, stuk og masser af lys fra lejligheden store vinduer. Man mærker faktisk ikke at man er i kælderniveau. Lejligheden byder velkommen med god lys entre med god plads til jakker og sko. Gulvet i dette rum samt i lejlighedens køkken er netop blevet nylakeret og fremstår derfor flot og indflytningsklart. Fra entreen er der direkte adgang til tre store værelser, stue, badeværelse samt køkken. Lejligheden er nymalet og har netop fået etableret nyt genvex anlæg – skal ses!

SKØN SOLRIGE TERRASSE... Der findes ikke mange steder midt i hjertet af Aalborg, hvor man kan prale af, at man har egen terrasse og egen havestue! - Her kan du nyde aftensolens stråler fra havestolen, mens duften af grillmad blandes med den friske vind. Når duggen falder, kan man stille og roligt gå ind i lejlighedens udestuen, som ligger placeret op af terrassen.

LEJLIGHED MED MANGE MULIGHEDER... Med tre store værelser, hvoraf det ene af dem har walk-in closet, er der mulighed for at bo i boligen som familie eller måske i fællesskab med et par studiekammerater. Ud over de tre værelser, får man stor stue med direkte udgang til lejlighedens udestue. Udestuen har stort vinduesparti, hvilket giver et fantastisk lys ind til stuen. Fra udestuen er der udgang til terrassen, som sælger har brugt flittigt de år de har boet i ejendommen.
Ud over værelserne byder lejligheden på fint lyst køkken med masser af skabs- og bordplads samt pænt nyere badeværelse med gulvvarme. Der ud over er der til boligen mindre rum med vaskesøjle samt indbygget skab, som er placeret under trappen i ejendommens baggang. Sælger bruger dette skab til opbevaring / viktualierum.

Ejendommen: Andelsboligforeningen er en af Aalborgs mest velfungerende. Ejendommen står opført i fire etager - de flest lejligheder har egen indbygget udestue som vender mod vest, således aftenssolen belyser det hyggelige rum. Ellers bydes der på flot flisebelagt gårdsplads - cykelskur - bilparkeringsforhold under halvtag fordelt efter anciennitet. Der er ligeledes brugsret til et loftrum til lejligheden.

Her får du en sjælden udbudt perle, som byder på et twist at det rigtig mange søger.... Kunne det være boligen være noget for dig, så kontakt Lisa Kyhnau på tlf. 23 41 79 69

Følg boligen Hent opstilling Book fremvisning Send dit bud
 • Kontant 1.195.000
 • Ejerudgift 3.341
 • Energimærke F
 • X
  Nettoudgift til standard finansiering pr. måned. Månedlige beløb til Ejerudgift og Varmeudgift
 • Bolig 121
 • Værelser 3
 • Stuer 1
 • Etager 1
 • Opført 1932 / 1996

Har du spørgsmål?

Lisa Glæsner Kyhnau
Salgs & Vurdering
DET BEDSTE VALG

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

Ved din bestilling af uforpligtende fremvisning godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedr. boligen.

Når du afgiver et bud, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på dialog om dit bud.

Til toppen