Topmoderne villa midt i Vodskov - indflytningsklar

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Georginevej 12, 9310 Vodskov

Georginevej 12, 9310 Vodskov
· Moderne udtryk i den helt rigtige stil
· Tæt på alle faciliteter i Vodskov
· Få minutters gang til Hammer Bakker
· Totalmoderniseret gennem de seneste år
· Rigtig god kælder med mange bonusrum
· Fantastisk have

BELIGGENHED: Midt I Vodskov, hvor børnene trygt kan gå i skole på få minutter eller med Hallen og sport indenfor få hundrede meter. Vodskov byder på adskillige dagligvarebutikker og turen til Aalborg tager kun 15-20 minutter.

BOLIG: Velkommen indenfor i denne pragtfulde bolig som indeholder rummelig entre med adgang til værelse og til gæstetoilet. Værelsesafdeling med Soveværelse samt et stort dobbeltværelse som let kan dels i 2 igen. Lækkert badeværelse med både bruseniche og badekar.

Dejlig stor og lys stue med udgang til overdækket terrasse og skønt havemiljø. Helt fantastisk loungestue med glaspartier. Alrum ligger i delvis åben forbindelse med stuen. Køkkenet er snedkereret til huset og fremtræder meget lækkert. Bryggers i samme stil som køkken og med udgang.

Bag den rummelige carport er der et stort lækkert udhus/hobbyrum som er helårsisoleret og meget anvendeligt.

KÆLDER: En dejlig tør og højloftet kælder med diverse disponible rum
  • Bolig 206
  • Kælder 50
  • Grund 1.093
  • Carport 29
  • Værelser 4
  • Stuer 2
  • Etager 2
  • Opført 1966 / 1982

Har du spørgsmål?

Jesper Lunau
Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jesper Lunau. Jeg er uddannet ejendomsmægler og har arbejdet med vurdering og salg af alle typer boliger de seneste 20 år i Aalborg Kommune og flere af nabokommunerne. Jeg har i mine år som ejendomsmægler opbygget et stort og bredt lokalkendskab, og der er stort set ikke den vej i Aalborg kommune, hvor jeg ikke har solgt en bolig, ligesom der ikke er en ejer-/andelsforening, hvor jeg ikke har taget turen på trapperne. Jeg bruger meget tid på mit netværk og netværksmøder, hvilket giver en stor kontaktflade med både købere og sælgere. Mine kendetegn som ejendomsmægler er ordentlighed, grundighed og styr på detaljerne.
DET BEDSTE VALG
Til toppen