UNIKKE UDSIGTSGRUNDE

Pcl. 8, Kildebækhøj 92, 9280 Storvorde

Pcl. 8
Kildebækhøj 92, 9280 Storvorde
Kildebækhøj
Når kun det bedste er godt nok !
Den nye udstykning i Storvorde - Kildebækhøj – opfylder alle dine drømme.
Her er der udsigt og højt til himlen – med udsigt over Limfjorden, Mulbjerge og Lille Vildmose.
Udstykningen ligger på morænebakken Tofthøjen, og med 45 meters stigning fra bund til top, giver det udstykningen en stærk identitet. De terrænmæssige kvaliteter er med til at sikre de kommende grunde storslået udsigt til Limfjorden og engarealerne.
Udstykningen gennemskæres af grønne kiler / stisystemer – alle grunde har som minimum en side af grunden, der støder op til de grønne kiler, og dermed bindeled til det grønne og fællesskabet.
Skolen, børnehaven, hallen og sportsbanerne ligger som nærmeste nabo – og tilmed uden der skal krydses trafikerede veje. I samme område finder du også tennisbaner, BMx-bane og ungdomsklub.
For foden af udstykningen ligger et af Danmarks smukkeste gadekær, hvor Kildebæk Kilden pibler op fra bunden af gadekæret. Her holder bussen, som hurtigt transporterer dig til Aalborg m.m.
Bag ved udstykningerne ligger der det skønneste kuperede skovareal, som lægger op til gå- og løbeture for hele familien, ligesom du også her finder gravhøjen ”Tofthøj” der er Østhimmerlands højeste punkt.

FAKTA OM GRUNDEN:
- Areal: 983m²
- Bebyggelsesprocent: 30%
- Max byggehøjde: 8,5 m
- Max antal plan: 2
- Gældende lokalplan: 8-1-103
- Byggepligt: Nej
- Overtagelse: 01.07.2020
- Tilslutningsafgifter: 115.464
Kontantprisen er oplyst incl. tilslutningsafgifter til vand, kloak, el

SE MERE PÅ WWW.KILDEBÆKHØJ.DK

Se andre boliger med samme karakteristika
Med udsigt Ved skoven
Følg boligen Hent opstilling Book fremvisning Send dit bud
  • Kontant 1.465.464
  • Udbetaling 75.000
  • Netto 5.972
  • Ejerudgift 1.175
  • X
    Nettoudgift til standard finansiering pr. måned. Månedlige beløb til Ejerudgift og Varmeudgift
  • Tjek boliglån
  • Bolig
  • Grund 983

Har du spørgsmål?

Jesper Lunau
Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jesper Lunau. Jeg er uddannet ejendomsmægler og har arbejdet med vurdering og salg af alle typer boliger de seneste 20 år i Aalborg Kommune og flere af nabokommunerne. Jeg har i mine år som ejendomsmægler opbygget et stort og bredt lokalkendskab, og der er stort set ikke den vej i Aalborg kommune, hvor jeg ikke har solgt en bolig, ligesom der ikke er en ejer-/andelsforening, hvor jeg ikke har taget turen på trapperne. Jeg bruger meget tid på mit netværk og netværksmøder, hvilket giver en stor kontaktflade med både købere og sælgere. Mine kendetegn som ejendomsmægler er ordentlighed, grundighed og styr på detaljerne.
DET BEDSTE VALG

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

Ved din bestilling af uforpligtende fremvisning godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedr. boligen.

Når du afgiver et bud, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på dialog om dit bud.

Til toppen