UNIKKE UDSIGTSGRUNDE

Pcl. 83, Kildebækhøj 65, 9280 Storvorde

 • Kender du værdien af din bolig?

  Bestil en gratis salgsvurdering! Helt uforpligtende for dig. Så kan du jo overveje....

  MÅSKE ER DIN BOLIG MERE VÆRD END DU TROR!

  Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Pcl. 83
Kildebækhøj 65, 9280 Storvorde
Kildebækhøj
Når kun det bedste er godt nok !
Den nye udstykning i Storvorde - Kildebækhøj – opfylder alle dine drømme.
Her er der udsigt og højt til himlen – med udsigt over Limfjorden, Mulbjerge og Lille Vildmose.
Udstykningen ligger på morænebakken Tofthøjen, og med 45 meters stigning fra bund til top, giver det udstykningen en stærk identitet. De terrænmæssige kvaliteter er med til at sikre de kommende grunde storslået udsigt til Limfjorden og engarealerne.
Udstykningen gennemskæres af grønne kiler / stisystemer – alle grunde har som minimum en side af grunden, der støder op til de grønne kiler, og dermed bindeled til det grønne og fællesskabet.
Skolen, børnehaven, hallen og sportsbanerne ligger som nærmeste nabo – og tilmed uden der skal krydses trafikerede veje. I samme område finder du også tennisbaner, BMx-bane og ungdomsklub.
For foden af udstykningen ligger et af Danmarks smukkeste gadekær, hvor Kildebæk Kilden pibler op fra bunden af gadekæret. Her holder bussen, som hurtigt transporterer dig til Aalborg m.m.
Bag ved udstykningerne ligger der det skønneste kuperede skovareal, som lægger op til gå- og løbeture for hele familien, ligesom du også her finder gravhøjen ”Tofthøj” der er Østhimmerlands højeste punkt.

FAKTA OM GRUNDEN:
- Areal: 832m²
- Bebyggelsesprocent: 30%
- Max byggehøjde: 8,5 m
- Max antal plan: 2
- Gældende lokalplan: 8-1-103
- Byggepligt: Nej
- Overtagelse: 01.07.2020
- Tilslutningsafgifter: 115.464
Kontantprisen er oplyst incl. tilslutningsafgifter til vand, kloak, el

SE MERE PÅ WWW.KILDEBÆKHØJ.DK

Se andre boliger med samme karakteristika
Med udsigt Ved skoven
Følg boligen Hent opstilling Book fremvisning Send dit bud
 • Kontant 1.315.464
 • Udbetaling 70.000
 • Netto 5.342
 • Ejerudgift 1.175
 • X
  Nettoudgift til standard finansiering pr. måned. Månedlige beløb til Ejerudgift og Varmeudgift
 • Tjek boliglån
 • Bolig
 • Grund 832

Har du spørgsmål?

Frank V Andersen
Indehaver - Ejendomsmægler og Valuar, MDE
Mit navn er Frank Vestergaard Andersen, og jeg har arbejdet med salg af boliger og ejendomme i Aalborg Kommune siden 1994. I 17 år har jeg været en del af mægler-teamet hos ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen. Jeg har stort set altid boet i Aalborg eller Hasseris, og derfor kender jeg efterhånden de allerbedste steder i byen. Det kan være byens mange gode skole, de bedste parker, museer eller løbestierne i skoven.
DET BEDSTE VALG

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

Ved din bestilling af uforpligtende fremvisning godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedr. boligen.

Når du afgiver et bud, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på dialog om dit bud.

Til toppen