Skønt rækkehus i Aalborg SV

Nyhed

Nær Gl. Hasseris, Byvænget 3B, 9200 Aalborg SV

Nær Gl. Hasseris
Byvænget 3B, 9200 Aalborg SV
· Attraktiv og ugeneret beliggenhed i Sofiendal.
· Bynært og tæt på skønne naturområder samt hundeskov.
· Velindrettet planløsning med plads til den lille familie.
· Lyse og lækre rum med højt til loftet og trægulve.
· Lækkert Invita-køkken med et moderne og stilrent udtryk.
· Hyggelig stuekrog med god plads til bløde møbler.
· Badeværelse og bryggers med god plads.
· Sydvendt have med solrig terrasse.

I Sofiendal i Aalborg SV har I nu muligheden for at erhverve jer en stilren og flot bolig på det blinde Byvænget, hvor I får en ugeneret beliggenhed. Her venter jer et gennemført rækkehus, som breder sig over et enkelt velindrettet plan med højt til loftet. Samtidig kan I glæde jer til en skøn adresse med alle byens bekvemmeligheder indenfor kort afstand.

I flytter til et område, som er placeret tæt på grønne arealer samt hundeskov. Ydermere er der blot få hundrede meter til offentlig transport, så I let når Aalborg bymidte på en lille halv time. Dertil kan pendleren glæde sig til fem minutters køretur til motorvejen.

Boligen her ligger i en ejendom, som er opført i 2011, hvilket tydeligt afspejler sig i et gennemtænkt og moderne udtryk. Til boligen hører egen carport med skur, så I får god opbevaringsplads samt et sted til bilen, mens der også er fine parkeringsmuligheder for jeres gæster. Herudover får I egen have med en hyggelig terrasse, som vender mod syd og udgør et perfekt solspot til de varme sommerdage.

Træd indenfor i den klassiske fordelingsentré, hvor et indhak sørger for rum til overtøjet. Herfra ledes I direkte ind i det rummelige opholdsmiljø, hvor køkken-alrum og stue smelter sammen til et. Køkkenet er fra Invita og udført med hvide, grebsfri fronter samt en praktisk køkkenø, som giver ekstra plads. I alrummet indretter I jer let med et middagsbord, mens stuen nemt arrangeres med en blød og hyggelig sofakrog. Herinde er en dejlig lofthøjde og store vinduer med udgang til haven.

Boligens to værelser ligger afsides opholdsrummene og byder begge på indbyggede skabe. Tæt ved er også badeværelset med brus, mens I også får et praktisk bryggersrum med vaskefaciliteter.

Book en fremvisning
Følg boligen Hent opstilling Book fremvisning Send dit bud
 • Kontant 2.450.000
 • Udbetaling 125.000
 • Netto 8.610
 • Ejerudgift 1.998
 • Varmeudgift 468
 • Energimærke A2010
 • X
  Nettoudgift til standard finansiering pr. måned. Månedlige beløb til Ejerudgift og Varmeudgift
 • Tjek boliglån
 • Bolig 85
 • Grund 182
 • Værelser 2
 • Stuer 1
 • Etager 1
 • Opført 2011

Har du spørgsmål?

Jette Gudiksen
Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jette Gudiksen, og jeg har arbejdet med salg af boliger og ejendomme i Aalborg og omegn de seneste 25 år. I de sidste 14 år har jeg været en del af mægler-teamet hos ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen, hvor jeg også er medejer. Det vigtigste for mig som mægler er, at man kan sit fag i alle detaljer. Jeg er kun glad, hvis jeg efter en handel føler, at jeg har gjort et godt stykke arbejde, og at både køber og sælger er tilfredse. Jeg elsker at komme på arbejde hver dag.
DET BEDSTE VALG

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

Ved din bestilling af uforpligtende fremvisning godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedr. boligen.

Når du afgiver et bud, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på dialog om dit bud.

Til toppen