Enestående udsigtsvilla med en fantastisk beliggenhed i Aalborg

Ny pris

Vejgaard, Bakkegårdsvej 50A, 9000 Aalborg

Vejgaard
Bakkegårdsvej 50A, 9000 Aalborg
·En absolut enestående udsigt over fjorden.
·Dejlige terrasser til når sommeren skal nydes under åben himmel.
·Gennemgående kvalitetsmaterialer og en elegant udførelse.
·Gode værelser til såvel forældre som teenagere og småbørn.
·Prægtigt opholdsmiljø med loft til kip og masser af detaljer.
·Unik beliggenhed ved Signalbakken og centrum i Aalborg.
·En parterre underetage, som giver jer ekstra kvadratmeter.
·Store og lyse rum, der nemt danner rammen om familien.

Med udsigt over fjorden og tilmed helt til Nørresundby kan vi virkelig tale om et vue i særklasse. Denne enestående villa i Aalborg har en absolut forrygende beliggenhed, og den er gennemført i en super god stil med kvalitetsmaterialer og moderne komfort som fokuspunkter.

I overtager et hjem på 188 m2, der fordeler sig over et veludført stueplan og en parterre underetage, der giver ekstra råderum. En lang indkørsel leder frem til ejendommen, der troner i terrænet, og vejen munder ud i et gårdareal med flere holdepladser.

De store, lyse rum er et gennemgående tema i boligen, og det kommer især til udtryk i stueplanets prægtige opholdsmiljø. Køkkenet og stuen er forbundet under et fælles kiploft, og et nydeligt gulv sikrer et ensartet udtryk. Fra køkkenet er der kig til baghavens terrasse og Signalbakkens frodige natur, mens køkkenet i sig selv fremtræder moderne.

I kan have både spiseafsnit og afslappende kroge, og i stuen er det uden tvivl vuet over fjorden, der fanger selskabets opmærksomhed. Efter en dejlig middag kan I træde ud på den vestvendte terrasse og afrunde aftenen i de herlige omgivelser, mens udsigten også følger jer på to ud af tre værelser.

Det ene soveværelse er oplagt til forældrene, som får eget badeværelse, og der ligger tilmed et walk-in-closet lige rundt om hjørnet. I alle stueplanets tre værelser vil I værdsætte terrassedørene, så I kan nyde sommeren allerede fra morgenstunden. Etagen afrundes af endnu et badeværelse, mens underetagen huser et fjerde værelse, et praktisk bryggers og en alsidig entré med en rig mængde skabsplads til den overskydende opbevaring.

Der skal naturligvis også lægges vægt på den helt unikke beliggenhed, der med nærhed til skov, centrum og motorvej giver jer alt, hvad I skal bruge.

Book en fremvisning.
Følg boligen Hent opstilling Book fremvisning Send dit bud
 • Kontant 4.700.000
 • Udbetaling 235.000
 • Netto 16.662
 • Ejerudgift 3.614
 • Varmeudgift 1.323
 • Energimærke D
 • X
  Nettoudgift til standard finansiering pr. måned. Månedlige beløb til Ejerudgift og Varmeudgift
 • Tjek boliglån
 • Bolig 188
 • Kælder 53
 • Grund 1.037
 • Værelser 6
 • Stuer 1
 • Etager 2
 • Opført 1995

Har du spørgsmål?

Jette Gudiksen
Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jette Gudiksen, og jeg har arbejdet med salg af boliger og ejendomme i Aalborg og omegn de seneste 25 år. I de sidste 14 år har jeg været en del af mægler-teamet hos ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen, hvor jeg også er medejer. Det vigtigste for mig som mægler er, at man kan sit fag i alle detaljer. Jeg er kun glad, hvis jeg efter en handel føler, at jeg har gjort et godt stykke arbejde, og at både køber og sælger er tilfredse. Jeg elsker at komme på arbejde hver dag.
DET BEDSTE VALG

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

Ved din bestilling af uforpligtende fremvisning godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedr. boligen.

Når du afgiver et bud, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på dialog om dit bud.

Til toppen