Gennemgribende moderniseret - Mølholm med 5 værelser

Nyhed

Mølholm, Alfavej 16, 9000 Aalborg

Mølholm
Alfavej 16, 9000 Aalborg
En af Mølholms flotteste villaer - Gennemgribende moderniseret i 2016

· Drømmer du om en topmoderne bolig ?
· Ønsker du masser af plads og hele 5 værelser ?
· Villaen er nyindrettet i 2016, hvor der er opført ekstra vinkel
· Du får et eksklusivt køkken med alt i hvidevarer
· Stort alrum til at samle hele familien
· 2 flotte og moderne badeværelser
· Nyanlagt solterrasse og ekstra bred indkørsel

BELIGGENHED
Villaen er beliggende i det attraktive Mølholm, hvor du bor lige midt mellem Hasseris og Lystbådehavnen. Området er efterspurgt af de mange børnefamilie, der nyder godt af det veludbyggede stisystem, legepladserne og de mange grønne arealer. Der kun få minutters gang til Kridtgraven med rekreative områder og løbestier, mens indkøb i Hasseris Bymidte kan nås på 5 minutter i bil.

INDRETNING
Straks fra vejen lægger du mærke til villaens gennemførte stil med flotte hvide facader, der elegant matcher det sorte tag. Indenfor er stilen også gennemført med skønne hvide lofter, flotte gulve og top-moderne køkken og badeværelser.

Det store køkken/alrum er hjertet i huset. Det er her familien samles omkring madlavningen, mens langbordet giver plads til at samle familie og venner. Der er ekstra gode hvidevarer og masser af skabsplads.

Fra alrummet er der udgang til skøn solterrasse og åben forbindelse til den store opholdsstue. Stuen er indrettet med læsekrog eller legehjørne, mens brændeovnen skaber hygge i TV-stuen.

TIL BØRNENE
Der er hele 4 skønne værelser til børnene, der har masser af plads og eget badeværelse. Det nye badeværelser er indrettet med flotte klinker, stor bruseniche og elegant bordarrangement.

TIL DE VOKSNE
Der egen fløj til de voksne, hvor der er indrettet særdeles stort soveværelse på hele 25 m². Pladsen er brugt til ekstra mange skabe, så der er næsten 9 meter skabsvæg. Der er eget bademiljø i flot stil med smukke klinker og stor bruseniche.

HAVEN
Haven vender helt perfekt, idet der mod vejen er præsentabel forhave med ekstra bred indkørsel og stor integreret garage. Den private del af haven vender mod syd og vest, således der er rigelig sol og masser af plads til hygge på den store solterrasse. Til det praktiske er der indrettet stort skur med indgang fra både for- og baghave.
Følg boligen Hent opstilling Book fremvisning Send dit bud
 • Kontant 4.595.000
 • Udbetaling 230.000
 • Netto 15.899
 • Ejerudgift 3.604
 • Varmeudgift 1.150
 • Energimærke C
 • X
  Nettoudgift til standard finansiering pr. måned. Månedlige beløb til Ejerudgift og Varmeudgift
 • Tjek boliglån
 • Bolig 184
 • Grund 738
 • Garage 26
 • Udhus 9
 • Værelser 5
 • Stuer 1
 • Etager 1
 • Opført 1986 / 2015

Har du spørgsmål?

Jesper Lunau
Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jesper Lunau. Jeg er uddannet ejendomsmægler og har arbejdet med vurdering og salg af alle typer boliger de seneste 20 år i Aalborg Kommune og flere af nabokommunerne. Jeg har i mine år som ejendomsmægler opbygget et stort og bredt lokalkendskab, og der er stort set ikke den vej i Aalborg kommune, hvor jeg ikke har solgt en bolig, ligesom der ikke er en ejer-/andelsforening, hvor jeg ikke har taget turen på trapperne. Jeg bruger meget tid på mit netværk og netværksmøder, hvilket giver en stor kontaktflade med både købere og sælgere. Mine kendetegn som ejendomsmægler er ordentlighed, grundighed og styr på detaljerne.
DET BEDSTE VALG

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

Ved din bestilling af uforpligtende fremvisning godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedr. boligen.

Når du afgiver et bud, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på dialog om dit bud.

Til toppen