BLOKHUS - DANLAND - HAVUDSIGT - FLOT RENOVERET 3ER

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Høkervej 5F, 2. 316., 9492 Blokhus

Høkervej 5F, 2. 316., 9492 Blokhus

· Super flot ny renoveret 3 værelseslejlighed i Blok F med havudsigt
· Altan opført i 2018 med helt fantastisk udsigt mod syd
· God indretning med bl.a. 2 soveværelser
· Elevator
· Øverst i komplekset - god luft på begge sider af lejligheden
· Blokhus mest centrale beliggenhed
· Fantastiske fællesfaciliteter - badeland, fitness, wellness m.m.
· God udlejningsaftale - aftalefrihed omkring udlejning

BELIGGENHED:
I hjertet af Blokhus ligger Danland - et ferieparadis for hele familien. Så snart bilen drejer ind af vejen vil man kunne mærke forventningsglæde ved alle i bilen - så ved man nemlig, at ferien står for døren, og der findes næsten ikke bedre sted end Blokhus til at afholde ferie. Blokhus er mest af alt kendt for sin fuldstændig fantastiske badestrand, dog er Blokhus meget mere end dette - året rundt emmer byen af liv. I Blokhus har man alt, hvad hjertet skulle begære. Der er fantastiske restauranter, shopping i storby kaliber, naturoplevelser i verdensklasse - kort sagt alt, hvad man har behov på en skøn ferie.

BOLIG:
Denne lejlighed er beliggende øverst i Blok F - hvilket gør ferien endnu nemmere - blot op ad trappen eller elevatoren og så ind i lejligheden. Herfra kan man gøre præcis som det passer sig - send børnene i badeland eller på legepladen, mens der roligt pakkes ud.

Lejligheden er totalrenoveret i 2018 - og alt er istandsat. Lejligheden er perfekt indrettet og indeholder i dag: entré, stort soveværelse, skønt badeværelse med bruseniche, rummeligt værelse og til sidst lejlighedens hjerterum - den store stue i åben forbindelse med køkkenet. Fra stuen er udgang til skøn sydvestvendt altan med fantastisk udsigt mod syd - hvorfra der også er havudsigt.

Udlejningsaftale - der er aftalefrihed og ingen pligt - man kan derfor tilpasse udlejningen til eget behov.

Drømmer du om et feriested til familien - så ring allerede i dag 9673 2000 for fremvisning af denne skønne ferielejlighed.
Se andre boliger med samme karakteristika
Med udsigt Ved vandet
  • Bolig 60
  • Værelser 2
  • Stuer 1
  • Etager 1
  • Opført 1975 / 2012
Blokhus

En pulserende ferieby – en af Vestkystens perler – det er betegnelsen for Blokhus. Der er kilometervis af hvid sandstrand, et aktivt byliv med koncerter på Torvet hen over sommeren, Shopping Center midt i byen og et væld af fine spisesteder. I udkanten af Blokhus mod syd – bagved byen og stranden – finder man den hyggelige ferieby Hune. Hér er et flot landskab af rolig skov- klit- og hede, og med flere gode vandre- /og cykelruter i Blokhus Klitplantage, og hvor der ligeledes findes stor naturlegeplads. Holder man ferie i Blokhus eller Hune, kommer man ikke udenom Fårup Sommerland.

Afstande
  • Blokhus by 150 m
  • Stranden 200 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Palle Andersen
Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG
Til toppen