Arkitekttegnet villa i Skovkvarter

Platanvej 2, 9560 Hadsund

Platanvej 2, 9560 Hadsund
· Flot og velholdt villa tegnet af arkitekt Kjeld Maltha
· Villaen rummer mange unikke og tidløse detaljer
· Udsigt over naturen fra de 2 forskudte stuer
· De ekstra store panoramavinduer beriger de lyse rum
· Hele 4 velindrettede værelser samt stort multirum m.m i underetagen
· 2 x bademiljø og tilhørende sauna
· Rundt om huset er flere skønne terrasser, der giver mulighed for sol og læ dagen lang
· Villaen er beliggende i naturskønne omgivelser tæt på lystbådehavn
· Rigt dyreliv lige udenfor vinduerne


BELIGGENHED
Villaen er beliggende i Hadsund by og på samme tid i naturskønne omgivelser, tæt på skov og marker, og du får derfor jævnligt besøg af fugle og dyr i haven. Fra villaen kan du gå til lystbådehavnen, sejl- og roklubben på 5 minutter.
Udover et aktivt byliv med gode indkøbsmuligheder tilbyder Hadsund en flot ny folkeskole til de yngste i familien. Endvidere tilbydes der gode pasningsmuligheder i byen.

BOLIG
Arkitekttegnet villa designet af Arkitekt Kjeld Maltha og opført i år 1970 i elegant stil. Den unikke indretning er fordelt på i flere forskudte niveauer med mange gennemførte detaljer.
Boligen er på hele 310 m² fordelt på 170 m² bolig i stueplan og 140 m² i underetagen, hvoraf 64 m² er registreret til beboelse.

Til bilerne er der indrettet ekstra bred carport, der er integreret villaens arkitektur, og samtidig kan du gå tørskoet til hoveddøren.

STUEETAGEN
Fra carporten går du direkte ind i den præsentable hall, hvor der er flot lysindfald fra stort ovenlysvindue. Arkitekten har designet indretningen således den er inddelte i fire kvadrater, der bl.a. rummer et stort Poggenpohl køkken med udgang til nordvest vendt terrasse.

Skøn spisestue med plads til hele familien og en flot panoramaudsigt. De 2 velindrettede stuer er placeret i forskellige niveauer og med skøn udsigt over naturen, og der er direkte udgang til sydvest vendt terrasse. I pejsestuen skaber den flotte indmurede brændeovn ekstra hygge.

Til de voksne er der mastersoveværelse med skabsgang og direkte adgang til badeværelset, samt adgang sydøst vendt terrasse. Derudover er der ekstra værelse eller kontor. Skønt bademiljø med bruseniche og badekar. Ekstra gæstetoilet i hallen.

UNDERETAGE
I denne etage findes der 2 lyse og velindrettede børneværelser med hver deres udgang til ekstra terrasse. Der er perfekt multirum til børnenes aktiviteter eller hjemmebiografen. Dejligt badeværelse og sauna.
Ydermere findes her villaens vaskekælder, vinkælder samt depot og opbevaringsrum.

HAVE
Haven er et kapital for sig, idet du her både finder velanlagte solterrasser, flot beplantning og din egen æbleplantage. Der et rigtigt dyreliv, da skoven området er helt tæt ved.
Følg boligen Hent opstilling Book fremvisning Send dit bud
 • Kontant 2.498.000
 • Udbetaling 125.000
 • Netto 8.913
 • Ejerudgift 3.172
 • Varmeudgift 1.845
 • Energimærke E
 • X
  Nettoudgift til standard finansiering pr. måned. Månedlige beløb til Ejerudgift og Varmeudgift
 • Tjek boliglån
 • Bolig 234
 • Kælder 140
 • Grund 2.350
 • Carport 55
 • Værelser 4
 • Stuer 3
 • Etager 2
 • Opført 1970

Har du spørgsmål?

Frank V Andersen
Indehaver - Ejendomsmægler og Valuar, MDE
Mit navn er Frank Vestergaard Andersen, og jeg har arbejdet med salg af boliger og ejendomme i Aalborg Kommune siden 1994. I 17 år har jeg været en del af mægler-teamet hos ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen. Jeg har stort set altid boet i Aalborg eller Hasseris, og derfor kender jeg efterhånden de allerbedste steder i byen. Det kan være byens mange gode skole, de bedste parker, museer eller løbestierne i skoven.
DET BEDSTE VALG

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

Ved din bestilling af uforpligtende fremvisning godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedr. boligen.

Når du afgiver et bud, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på dialog om dit bud.

Til toppen