Stor naturgrund midt i skoven

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Lundby Krat, Mannadalen 61, 9260 Gistrup

Lundby Krat
Mannadalen 61, 9260 Gistrup
Moderne bolig fra 2017 - Beliggende på stor naturgrund midt i skoven

· Velbygget i gode materialer og særdeles velbeliggende bolig i de mest fantastiske omgivelser
· Her kan du bo lige midt i skoven med vandrestier og få minutter til MTB-ruterne i Lundby Krat
· Moderne komfort med gulvvarme i alle rum
· Avanceret varmesystem med udgift på blot kr. 6.500
· Stort og lyst køkken i skøn landstil og med direkte udgang til sydvendt terrasse
· Skøn stue med lofter til kip og panoramavinduer med udsigt til skoven
· 2 store og velindrettede værelser med god skabsplads
· Stort soveværelse med walk-in garderobe og direkte udgang til østvendt terrasse
· De mange store vinduer giver mulighed for at opleve dyrelivet lige udenfor huset, hele vejen rundt
· Huset er omkranset af terrasser mod øst, syd og vest så du har mulighed for sol det meste af dagen
· Alle installationer er nye inkl. Trix-tank og Varmesystem

BELIGGENHED
Huset er beliggende i naturskønne Lundby Krat og Lundby Bakker, området er særdeles populært for det rige dyreliv og den skønne natur. Fra boligen er der cirka 800 meter til Ørnehøj Golfklub samt under 2 km. til Gistrup by, så her får du en spændende kombination af ugeneret smuk natur samt byliv i nærområdet. Der er også kort afstand til skole og indkøb i Gistrup By.

SOM NYT
Den oprindelig bolig fra 1970 er fjernet, og kun soklen er genbrugt. Herefter er der opført tilbygning, således alt er nyt, hvilket omfatter bl.a. nye gulve med varme samt nyt afløbs- og varmesystem. Alt fremstår således i topmoderne stand.

GRUNDEN
Fra Mannadalen ledes du gennem træerne og op til huset, der er beliggende på ekstra stor skovgrund på hele 3.709 m². Grunden skråner let, og huset er således højt placeret med udsigt over skoven på alle sider. Naturgrunden er anlagt, så der er minimal vedligeholdelse og med respekt for de smukke oprindelige træer i skoven.

ARKITEKTUR I PAGT MED SKOVEN
Boligen er på en gang både moderne og i pagt med naturen, hvor den smukke sorte facade bevirker, at huset falder smukt ind i skovens farvetema. Rundt om huset er der anlagt brede flotte terrasser i træ, således du fra stort set alle rum kan går direkte ud og nyde naturen på nærmeste hånd. Der er også smuk hævet terrasse anlagt i natursten, hvor det er helt perfekt at grille.

INDRETNING
Hjertet i boligen er den skønne opholdsstue, hvor der er loft til kip og stort vinduesparti direkte mod skoven. Der er her familien hygger om sommeren med dørene åbne til terrassen, eller om vinteren med ildens buldren i brændeovnen.
Fra stuen er der delvis åben forbindelse til køkken/alrummet, hvor der plads til at samle familie og venner omkring langbordet. Køkkenet er udført i skøn landstil, der passer perfekt til huset og skoven. Fra køkkenbordet kan nu nyde udsigten til naturen.

I værelsesafdelingen er der 2 store børneværelse samt hyggeligt soveværelse med eget walk-in garderobe og udgang til terrassen. Badeværelset er indrettet i hyggelig stil med skønne klinker og stor bruseniche samt indbyggede skabe. Der er også dør ud til terrassen.

Indgangspartiet er indrettet med god skabsplads, og integreret bryggers-funktion bag skydelågerne.
  • Bolig 135
  • Grund 3.709
  • Udhus 15
  • Værelser 3
  • Stuer 1
  • Etager 1
  • Opført 1970 / 2017

Har du spørgsmål?

Frank V Andersen
Indehaver - Ejendomsmægler og Valuar, MDE
Mit navn er Frank Vestergaard Andersen, og jeg har arbejdet med salg af boliger og ejendomme i Aalborg Kommune siden 1994. I 17 år har jeg været en del af mægler-teamet hos ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen. Jeg har stort set altid boet i Aalborg eller Hasseris, og derfor kender jeg efterhånden de allerbedste steder i byen. Det kan være byens mange gode skole, de bedste parker, museer eller løbestierne i skoven.
DET BEDSTE VALG
Til toppen