Kompromisløs luksusvilla i Vester Hassing med gennemført design

Vester Hassing, Irisvej 50, 9310 Vodskov

Vester Hassing
Irisvej 50, 9310 Vodskov
· Kompromisløst materialevalg og gennemførte detaljer.
· Eksemplarisk design og en elegant ensartethed over hele huset.
· Store, lyse opholdsrum med højt til loftet.
· Lækkert køkken med alle tænkelige remedier til hjemmekøkken.
· Mange gode værelser til hele børnefamilien.
· Kæmpe, integreret dobbeltgarage med mange anvendelsesmuligheder.
· Ugeneret grund med en sydvendt placering og en dejlig terrasse.
· Børnevenlige omgivelser med ro og nærhed til skole.

Denne fuldmurede etplansvilla i Vester Hassing er udført i materialer af absolut højeste kaliber, og I kan forvente mindst ligeså imponerende detaljer i indretningen, hvor Tine Hundrup står bag det meste af designet. Endelig skal den børnevenlige beliggenhed fremhæves, hvorfra både skole og hal nås inden for to minutter på cykel.

Luksushuset fra 2012 er indbegrebet af kompromisløst. Der er at finde gennemgående gulvvarme samt Vola-armatur, genveksanlæg, centralstøvsuger og IHC-anlæg, og gulvvarmen breder sig endda til den integrerede dobbeltgarage.

Planløsningen er kommet til livs med fokus på familiesamvær og råderum, så her er hele fem værelser og et betagende opholdsrum. Miljøet dannes af en kombination mellem køkken, alrum og stue, hvor den imponerende loftshøjde med akustiklofter skaber en behagelig atmosfære. Her kommer et tilsvarende imponerende lysindfald, og med den rige plads kan I med fordel være værter for børnefødselsdage og højtider.

Mellem stuen og alrummet er der en brændeovn med glas på begge sider til at skabe en varm stemning - der er ligeledes udgang til terrassen fra begge rum, mens alrummet glider over i et elegant snedkerkøkken. Ligesom al inventaret i huset er også køkkenet udført af Hundrups design, hvilket forklarer det stilrene og ensartede udtryk. I får glæde af en stor kogeø, hvor I kan skænke et glas afkølet hvidvin, som let findes frem fra det integrerede vinkøleskab. Endvidere er viktualierummet omdannet til et vinrum - perfekt for entusiaster.

De fem værelser og to badeværelser inddeler sig i to separate soveafsnit, der giver privatliv til såvel forældre som børn. Samtidig er mellemgangen ekstra bred i børneafsnittet, så familiens mindste har et åbent fællesrum at lege i.

Haven er helt lukket samt komplet ugeneret, og da den er nem at vedligeholde, kan I nyde afslapningen på den sydvendte terrasse med markise og elvarmer.
Følg boligen Hent opstilling Book fremvisning Send dit bud
 • Kontant 4.800.000
 • Udbetaling 240.000
 • Netto 17.104
 • Ejerudgift 2.597
 • Varmeudgift 1.042
 • Energimærke B
 • X
  Nettoudgift til standard finansiering pr. måned. Månedlige beløb til Ejerudgift og Varmeudgift
 • Tjek boliglån
 • Bolig 217
 • Grund 978
 • Garage 60
 • Udhus 13
 • Værelser 5
 • Stuer 1
 • Etager 1
 • Opført 2012

Har du spørgsmål?

Jesper Lunau
Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jesper Lunau. Jeg er uddannet ejendomsmægler og har arbejdet med vurdering og salg af alle typer boliger de seneste 20 år i Aalborg Kommune og flere af nabokommunerne. Jeg har i mine år som ejendomsmægler opbygget et stort og bredt lokalkendskab, og der er stort set ikke den vej i Aalborg kommune, hvor jeg ikke har solgt en bolig, ligesom der ikke er en ejer-/andelsforening, hvor jeg ikke har taget turen på trapperne. Jeg bruger meget tid på mit netværk og netværksmøder, hvilket giver en stor kontaktflade med både købere og sælgere. Mine kendetegn som ejendomsmægler er ordentlighed, grundighed og styr på detaljerne.
DET BEDSTE VALG

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

Ved din bestilling af uforpligtende fremvisning godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedr. boligen.

Når du afgiver et bud, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på dialog om dit bud.

Til toppen