SMUK SVANE... præmieret arkitektvilla med bedste beliggenhed - skal opleves!

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Svanehøj 17, Høje Hasseris, 9000 Aalborg

Svanehøj 17, Høje Hasseris, 9000 Aalborg
· Velkommen til Dianas Have i Hasseris, et eksklusivt, arkitekttegnet og præmieret byggeri fra 2006
· Treplansvilla, med bedste beliggenhed på grunden
· Flot udsigt ud over Aalborg og Limfjorden
· Boligen byder på en lys og lækker indretning og en gennemført stil
· Tre veludnyttede etager med plads til både børn, voksne og gæster
· Stor altan med direkte udgang fra stue. Fantastisk udsigt.
· Aflukket have med direkte udgang fra boligens køkken-alrum
· En villa der SKAL opleves...

Eksklusivt, arkitekttegnet og med udsigt ud over Aalborg. Det er essensen af denne dejlige villa fra 2006 i Dianas Have i Hasseris. Her kan I flytte ind på 212 lyse og lækre etagemeter i et attraktivt område, hvor familielivet får fantastiske forhold.

BELIGGENHED BELIGGENHED
Svanehøj er en lukket vej, der ligger ud til et stort, grønt område, og selv små børn kan trygt løbe rundt og lege. Indkøb og daginstitutioner ligger i gå-afstand, og det samme gør skole. Her kan man kort sagt tilbyde børnene de bedste rammer.
Området er kendt for den fantastiske panoramaudsigt ud over by, land og vand samt for områdets ejendomme, som alle har et moderne arkitektur og elegant snit. Her er kælet for detaljerne - ude såvel som inde - og Aalborg Kommune har derfor også præmieret projektet for det smukke design.
Ejendommen her er beliggende i 1 række og ligger derfor perfekt i forhold til naboer. Her får man den bedste udsigt og en helt ugeneret have.

TRÆD IND OVER DØRTRINET...til ejendommen som byder på hele tre etager. Stueetage byder på rummelig entre - bryggers - flot lyst værelse med direkte adgang til toilet samt eksklusivt køkken alrum. Køkkenet alrummet er uden tvivl hjerterummet i denne del af huset. Det er her man mødes om det så er for at lave mad, læse lektier eller blot for at nyde et glas vin, for enden af køkkenets bordkant. Her er plads til at være - både til hverdag og fest. - Tillader vejret at der skal grilles er der fra køkkenet direkte udgang til ejendommens lukket have, som byder på hele to sol-terrasser.

ET GLAS VIN PÅ TAGTERRASSEN MENS SOLEN GÅR NED...Som prikken over iet byder denne bolig på stor tagterrasse. Kun få af boligerne i dette område har fået lavet denne tagterrasse, hvilket gør denne bolig til noget helt specielt. Herfra får man direkte panorama udsigt over by og fjord. - En fantastisk oplevelse, som ikke kan beskrives med ord!
Ud over tagterrasse byder 1. sal på stor lys stue - også med panorama udsigt - stort soveværelse med god skabsplads samt badeværelse med bruseniche. Alt fremstår velholdt, flot og indflytningsklart. (Måtte man ønske et ekstra værelse på 1 sal er det let at etablere).

RUMMELIG KÆLDER...
Kun få at ejendommen i Dinas have har kælder. Vi glæder os derfor til at fremvise denne bolig, så man som køber kan se hvor flot og lys en kælder man får. Kælderen byder på vaskerum / 2 stk. opbevaringsrum, hvoraf det ene med lethed kunne indrettes som vinkælder. Sidst men ikke mindst får man et stort disponibelt rum som mange ville bruge som gildesal, motionsrum eller måske som nu til en blanding af legerum, kontor og motionsrum. Mulighederne er mange...

LET OG HYGGEIG HAVE SAMT CARPORT...
Søger I en bolig med en let og overskuelig have, så bør man se denne. Her er ikke meget man selv skal gøre... dog kan man i stedet nyde naturen via sin udsigt, som man får fra både altan, haven samt fra ejendommens store panoramavinduer. Ud over have er der til boligen et disponibelt rum samt stor carport

Alt i alt er denne bolig bare en smuk svane som bør opleves. Bestil derfor gerne en fremvisning hos Lisa Kyhnau på tlf. 23 41 79 69 eller mail: lgk@throkildkristensen.dk.


 • Bolig 142
 • Kælder 70
 • Grund 477
 • Carport 29
 • Udhus 6
 • Værelser 2
 • Stuer 1
 • Etager 3
 • Opført 2006
Sorthøj

Området er beliggende i bydelen Hasseris, i det sydvestlige Aalborg, og er højt beliggende som et stort ”højdedrag”. Mod syd grænser området op til Skelagervej, og mod vest Hasserisvej. De fleste af boligerne beliggende på Sorthøj er med en fantastisk udsigt over området, og imellem bebyggelserne er der tænkt meget på grønne friarealer og med mulighed for skønne gåture i naturen.

Afstande
 • Aalborg City 4 km
 • Aalborg Golfklub 12 km
 • Aalborg Storcenter 5 km
 • Bådehavnen 5 km
 • Gl. Hasseris Skole 3 km
 • Gynasium 650 m
 • Hasseris Bymidte 2 km
 • Indkøb 1 km
Relevante links

Har du spørgsmål?

Lisa Glæsner Kyhnau
Salgs & Vurdering
DET BEDSTE VALG
Til toppen