Masser af plads - Tæt ved Gl. Hasseris Skole

Hasseris, Blåbærvej 4, 9000 Aalborg

Hasseris
Blåbærvej 4, 9000 Aalborg
· Det er sjældent at du kan få så mange m2 her i Hasseris
· Villaen har stor lyse rum og 4 værelser
· Beliggende tæt ved Skolen og Sportspladsen
· Stor, lys og åben todelt stue med masser af plads, brændeovn og god udsigt til have
· Køkken med god skabsplads og charmerende spisekrog samt udgang til terrasse
· Stort bryggers fordelt på 2 rum med gode skabs- og opbevaringsmuligheder, samt plads til vaskemaskine og tørretumbler
· 3 store og velindrettede værelser på 1. sal og 1 godt børneværelse på stueetagen
· Stort og charmerende bademiljø med badekar og bruseniche
· Solrig sydvendt terrasse med udendørs pool miljø og udendørspejs
· Haven har en fin beplantning som til dels isolere haven fra naboerne
· Ekstra stor garage med plads til parkering og hobbyrum samt redskabsrum
· Solcelleanlæg 3 KW fra 2012

BELIGGENHED
Villaen er beliggende i Hasseris med kort gåafstand til kridtgraven og dens grønne områder, Gl. Hasseris Skole og Hasseris Bymidte, hvor butikker er bredt repræsenteret samt gode indkøbsmuligheder. Ligeledes er der kort afstand til Kridtgraven, Vester Fjordpark, Limfjorden og bådehavnen. Blåbærvej er beliggende i et stille familiekvarter nær centrum og samtidig rolige omgivelser.

BOLIG
Man åbner hoveddøren og ankommer i en stor entré med gæstetoilet, herfra kan hyggeligt værelse og stuen tilgås. Stuen er stor og delt i spisestue/opholdsstue, stuen er åben så man nemt kan samle familie og venner og stadig være i samme rum. Fra stuen kan man tilgå en skøn sydvendt terrasse med pool miljø samt en vestvendt terrasse. På stueetagen finder man ligeledes et stort køkken med god skabsplads og en hyggelig spisekrog med en åbning til stuen. Fra bagdøren er der et stort bryggers delt i 2 rum med god opbevaringsplads og plads til vaskemaskine og tørretumbler.

1. SAL
På 1. sal findes et stort bademiljø med badekar og bruseniche samt 3 meget store og velindrettede værelser. Der er ekstra værelse i stueplan.

GARAGE
Ekstra stor garage med plads til både bil og hobbyrum.

HAVE
Fin lille forhave mod nordøst med flot beplantning. Haven er hyggelig og isoleret med fin beplantning. Mod sydøst findes den ene af 3 terrasser med en charmerende terrasse og et hyggeligt pool miljø og udepejs. Mod syd findes den anden terrasse med plads til opholdsterrasse og bål sted.
I haven er der flere depotrum til opbevaring af diverse.
Følg boligen Hent opstilling Book fremvisning Send dit bud
 • Kontant 3.395.000
 • Udbetaling 170.000
 • Netto 12.113
 • Ejerudgift 3.373
 • Varmeudgift 1.700
 • Energimærke C
 • X
  Nettoudgift til standard finansiering pr. måned. Månedlige beløb til Ejerudgift og Varmeudgift
 • Tjek boliglån
 • Bolig 222
 • Grund 811
 • Garage 34
 • Værelser 4
 • Stuer 2
 • Etager 2
 • Opført 1979 / 1986
Gl. Hasseris

Gammel Hasseris udgør den sydlige del af Hasseris og grænser i syd op til Skalborg. Det er primært et boligkvarter og med mange familieboliger samt ikke mindst Gammel Hasseris Skole. Bor du i Gammel Hasseris har du kort afstand til handlemuligheder i Hasseris Bymidte, men også kun få km. til City Syd. Området er utrolig børnevenligt og med mange cykel- og gangstier. Endvidere lige ved KFUM Hallen, hvor flere sportsklubber har hjemsted – herunder bl.a. håndbold, badminton, fodbold, tennisklub m.v.

Afstande
 • Gl. Hasseris Skole 700 m
 • Gynasium 1,2 km
 • Indkøb 1,1 km
Relevante links

Har du spørgsmål?

Frank V Andersen
Indehaver - Ejendomsmægler og Valuar, MDE
Mit navn er Frank Vestergaard Andersen, og jeg har arbejdet med salg af boliger og ejendomme i Aalborg Kommune siden 1994. I 17 år har jeg været en del af mægler-teamet hos ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen. Jeg har stort set altid boet i Aalborg eller Hasseris, og derfor kender jeg efterhånden de allerbedste steder i byen. Det kan være byens mange gode skole, de bedste parker, museer eller løbestierne i skoven.
DET BEDSTE VALG

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

Ved din bestilling af uforpligtende fremvisning godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedr. boligen.

Når du afgiver et bud, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på dialog om dit bud.

Til toppen