Egen solgård og lukket have

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Gl. Hasseris, Guldborghaven 34, 9000 Aalborg

Gl. Hasseris
Guldborghaven 34, 9000 Aalborg
Lyst og moderne rækkehus - Lige midt i det attraktive Guldborghaven

· Elegant hvidt Invita køkken/alrum med loft til kip og ovenlys-vinduer
· Unikt for området har boligen både skøn solgård foran i forhaven og stor baghave
· Moderne indretning med lofter til kip og store lyse rum
· Indbydende stue/alrum med masser af plads og udgang til haven
· 2 skønne værelser med tilhørende hemse
· Stort badeværelse med gulvvarme og vaskemaskine
· Skøn entré med garderobeplads og gulvklinker med gulvvarme

BELIGGENHED
Guldborghaven er lukket og fredeligt område med en god kombination af børnefamilier såvel som de lidt ældre. Området er attraktivt med stisystemer til fjorden og de grønne arealer. Der er også kort afstand til daginstitutioner samt fritidstilbud omkring Aalborg KFUM. Området har endda fælles legeplads til børnene, mens din bil kan holde trygt og sikkert på områdets fælles parkeringsareal.

Guldborghaven har en velfungerende ejerforening, som står for sæsonbestemte arrangementer som f.eks. julebelysning i gaden, dans om juletræet den 24. december med besøg af julemanden, sommerfest m.m. Beboerne i Guldborghaven har råderet over fælles trailer, stiger og diverse redskaber.

2 x HAVE
Via havelågen kommer du ind i solgården foran huset - Her er der plads til at nyde solen i havemøblerne. Bag huset er den også skøn have med morgen- og aftensol, der kan nydes på den store nyanlagte træterrasse. Her er også plads til både grillen og urterne i højbede. Der er redskabsrum til havehynder og redskaber.

INDRETNING
Fra solgården ledes du ind i skøn entré med plads til garderoben og børnenes tasker. Her er klinkegulv med varme. Der er indgang til stort værelse med ekstra plads på hemsen. Stort lyst badeværelse med varme i klinkegulvet og stor bruseniche. Elegant bademøbel fra Invita med ekstra god skabplads.

Husets hjerte er indrettet i det store åbne stue-/alrum, hvor der er lofter til kip og masser af plads. Det er her du kan samle familie og venner omkring langbordet, mens maden forberedes i køkkenet fra Invita.

Der er også plads til at indrettet hyggekrog, hvor du kan binge TV-serie eller læse en god bog. Om sommeren står døren sikkert åben til den skønne have, hvor der netop er anlagt ekstra stor træterrasse.

Til forældrerne er der indrettet skøn soveværelse med ekstra plads på hemsen.
  • Bolig 88
  • Grund 211
  • Udhus 6
  • Værelser 2
  • Stuer 1
  • Etager 1
  • Opført 1986
Hasseris – Aalborgs liebhaverkvarter

Det mondæne område Hasseris, har i mere end 100 år begejstret borgere i Aalborg. Den dag i dag fremstår Hasseris som byens mest eksklusive område. Det er her du finder Aalborgs smukkeste og største villaer, hvor der er kælet for alle detaljer – omkranset af skønne, rekreative områder, der indbyder til hygge og afslapning.

Mølleparken, Rotunden og Kridtgraven er blot nogle af de smukke og naturskønne områder, der kendetegner den spændende bydel.

Afstande
  • Bådehavnen 1,5 km
  • Gl. Hasseris Skole 1,2 km
Relevante links

Har du spørgsmål?

Frank V Andersen
Indehaver - Ejendomsmægler og Valuar, MDE
Mit navn er Frank Vestergaard Andersen, og jeg har arbejdet med salg af boliger og ejendomme i Aalborg Kommune siden 1994. I 17 år har jeg været en del af mægler-teamet hos ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen. Jeg har stort set altid boet i Aalborg eller Hasseris, og derfor kender jeg efterhånden de allerbedste steder i byen. Det kan være byens mange gode skole, de bedste parker, museer eller løbestierne i skoven.
DET BEDSTE VALG
Til toppen