VELHOLDT SOMMERHUS MIDT I FÅRUP KLITBAKKER

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Skanderborgvej 12, 9493 Saltum

Skanderborgvej 12, 9493 Saltum

· Fantastisk beliggende sommerhus
· Super skønt og godt indrettet
· Fremstår ekstremt velholdt overalt
· Opført og indrettet i gode kvalitets materialer
· Godt udhus til opbevaring m.m.
· Store ugenerede terrasser
· Fantastisk naturgrund
· Udlejningsaftale med Novasol

BELIGGENHED:
I det attraktive område Faarup Klitbakker finder man dette skønne og super velindrettede sommerhus på en dejlig og helt ugeneret naturgrund.
Området er beliggende midt imellem Blokhus og Saltum Strand - og er et af de mest foretrukne områder for dem der ønsker lidt af byens liv, men samtidigt ønsker livsnydelse i fredelige og rolige omgivelser.
Selve området nås enten via den asfalterede vej Borgvej, der fører ud til området, eller via den direkte opkørsel fra stranden - denne gør det let at komme til og fra området på alle tider af året. Der er endvidere nem adgang til stranden via sti 29 og 30 og kun få minutters gang til sti 100 der følger kysten til henholdsvis Blokhus og Løkken.

BOLIG: Velholdt og godt indrettet sommerhus beliggende på en ugeneret naturgrund i Fårup Klitbakker. Er nogle af disse ord centrale i din søgning efter sommerhus, så kunne huset her være den oplagte mulighed.
Her er der nemlig tale om et rigtigt dejligt sommerhus med en super skøn beliggenhed med kort afstand til hav og strand, samt få minutters kørsel til Blokhus By, Fårup Sommerland osv.

Huset er opført i super lækker stil, og har loft til kip, flotte trægulve, nyere døre og vinduer, flot køkken og badeværelse, så alt er på plads, for at du og familien kan nyde de tiltrængte ferier og weekends uden at skulle stresse og jage, men kun slappe af i skønne omgivelser.
Sommerhuset har 3 fine soveværelser og en dejlig rummelig opholdsstue med masser af lysindfald - og med bl.a. brændeovn og varmepumpe er rammerne vel sat - også på en vinteraften.
Rundt om huset finder man dejlige, store og helt uforstyrrede terrasser - her kan man nyde stilheden og i den grad føle sig i ét med den storslåede natur, som man finder i Fårup Klitbakker.

Tøv ikke med at bestille en fremvisning af dette skønne sommerhus, du bliver helt sikkert ikke skuffet...

UDLEJNING: Udlejningsaftale med NOVASOL Blokhus
  • Bolig 79
  • Grund 1.540
  • Udhus 8
  • Værelser 3
  • Stuer 1
  • Etager 1
  • Opført 1974 / 2002
Saltum

Området er især kendt for sine fantastiske naturområder med mulighed for spændende gåture eller cykelture til stranden og ikke mindst Blokhus og Løkken. Herfra er der kort afstand til masser af aktiviteter for familien, såsom Fårup Sommerland, Fårup Skovhus, Legeplads, Golfbane, Fodboldgolf, ActionHouse samt badebyerne Blokhus og Løkken. Der er skønne sandstrande ved Saltum – og flere sommerhuse ligger i tæt gåafstand til vandet.  En skøn by/område, hvor du også finder gode indkøbsmuligheder og hyggelige specialforretninger.

Afstande
  • Blokhus by 3500 m
  • Stranden 1250 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Hans Henrik Hansen
Butikschef - Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG
Til toppen