BLOKHUS - Fantastisk sommerhus

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Vestvej 4, 9492 Blokhus

Vestvej 4, 9492 Blokhus

· Virkelig flot og ekstremt velholdt
· Opført i de bedste materialer af KK- fritidshuse
· Utrolig godt indrettet
· Bl.a. 4 store rummelige soveværelser
· Dejlige store terrasser
· Stor fin garage og dejlig grund
· Kort afstand til strand, hav og byens centrum
· Har aldrig være udlejet - kan overtages straks

BELIGGENHED: Turen går mod Blokhus, nu står den på ferie, fritid og masser af afslapning - målet er dette fantastiske sommerhus, beliggende i den absolut centrale del af Blokhus by. Stedet er Vestvej 4, en lille stikvej med kort afstand til byens centrum, hvor man finder et skønt udbud af lækre specialforretninger, hyggelige restauranter og ikke mindst et skønt torv der året igennem byder på masser af aktiviteter. Ligger man hertil at Danmarks måske bedste strand ligeledes er indenfor gåafstand, ja så bliver det ikke meget bedre...

BOLIG: Allerede når man ankommer til huset fornemmer man, at her er der et hus som ejerne virkelig har passet på, og det er de nuværende ejere der har fået opført huset af KK-fritidshuse. Indretningen er helt suveræn, og der er lagt vægt på, at huset kan rumme den store familie, der skal bruge meget plads og mange sovepladser - men også at huset, kan bruges som fristed for den enkelte der bare skal lade batterierne op..

Allerede når man træder ind i entréen fornemmer man rummeligheden, her er loft til kip, et lysindfald der er helt suverænt. Hele huset er holdt i en flot stil der imødegår de flestes behov og ligger man hertil, at der er ikke mindre end 4 store rummelige soveværelser, et stort lækkert badeværelse med sauna/spa og bruseniche, endnu et flot badeværelse med bruseniche, lækkert køkken i åben forbindelse med stor spiseafdeling og udgang til både syd- og vestvendt terrasse, en nedsænket opholdsstue med brændeovn der indbyder til hygge - ja så er det fuldendt..

Foruden beboelsen er der en skøn garage, der sammen med huset danner en skøn ramme for en stor solgård.

UDLEJNING: Huset har aldrig været udlejet og kan overtages straks.
  • Bolig 128
  • Grund 1.300
  • Garage 25
  • Værelser 4
  • Stuer 1
  • Etager 1
  • Opført 2003
Blokhus

En pulserende ferieby – en af Vestkystens perler – det er betegnelsen for Blokhus. Der er kilometervis af hvid sandstrand, et aktivt byliv med koncerter på Torvet hen over sommeren, Shopping Center midt i byen og et væld af fine spisesteder. I udkanten af Blokhus mod syd – bagved byen og stranden – finder man den hyggelige ferieby Hune. Hér er et flot landskab af rolig skov- klit- og hede, og med flere gode vandre- /og cykelruter i Blokhus Klitplantage, og hvor der ligeledes findes stor naturlegeplads. Holder man ferie i Blokhus eller Hune, kommer man ikke udenom Fårup Sommerland.

Afstande
  • Blokhus by 850 m
  • Stranden 750 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Hans Henrik Hansen
Butikschef - Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG
Til toppen