Blokhus - Hyggeligt sommerhus i Pirup området

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Hune, Klintevej 14, 9492 Blokhus

Hune
Klintevej 14, 9492 Blokhus

· Hyggeligt sommerhus
· Dejligt indrettet
· Stor syd/vest vendt terrasse
· Fint garage med anneks
· Skøn naturgrund
· Kort afstand til indkøb m.m.
· Kun ca. 3 km. til stranden
· Ingen udlejning

BELIGGENHED: I det skønne område Pirup tæt ved Blokhus finder man dette hyggelige sommerhus, beliggende på en grund hvor man virkelig kan nyde udelivet og hyggen på terrassen.
Med sin korte afstand til bl.a. Hune er der her rige muligheder for at shoppe og tager man cyklen er der kun ca. 10 min. kørsel inden man står i Blokhus hvor udbuddet er endnu større.
Ønsker man aktiviteter så er området rig på muligheder for dette, enten i Fårup Sommerland som er små 3 km. fra huset, eller måske BLOKHUS GATEWAY der indbyder til mountainbike, løb eller måske lange traveture...

BOLIG: Selve sommerhuset fremtræder i pæn og velholdt stand - man kan her blive ejer af et super fint hus til ganske fornuftige penge...

Der er tale om et rigtigt sommerhus opført og holdt i den helt originale stil og overalt er der tænkt i hygge, afslapning og en atmosfære man husker fra barndommen - en tid hvor sommerhuset var rammen om ferier og weekends, hvor afslapning stod øverst på dagsordenen.

Selve huset er placeret sådan på grunden at man mod syd og vest har skønne terrasser hvor udelivet kan lydes i fulde drag, og ligger man hertil at der mod syd opført en stor overdækket terrasse, så bliver det næsten ikke bedre, ja det skulle da lige være oplysningen om at det hele er beliggende på en skøn naturgrund.

Husets indretning er helt klassisk, men yderst charmerende og hyggelig. Her finder man en entré, pænt badeværelse med bruser, et pænt køkken i åben forbindelse med et stort alrum og hyggelig stue, stort soveværelse med udgang til vestvendt terrasse samt stort ekstra værelse.

I forbindelse med den overdækkede terrasse og garagen er der lavet et fint gæsteanneks (ikke godkendt), her er der også indrettet en fin lille sauna samt et mindre værksted.

Her får man virkelig meget sommerhus for pengene, så ring endelig og bestil en fremvisning af dette charmerende sted.

UDLEJNING: Der er kun indgået privat udlejning på huset, og denne kan evt. videreformidles til kommende ejer.
  • Bolig 69
  • Grund 894
  • Carport 34
  • Værelser 2
  • Stuer 1
  • Etager 1
  • Opført 1970
Blokhus

En pulserende ferieby – en af Vestkystens perler – det er betegnelsen for Blokhus. Der er kilometervis af hvid sandstrand, et aktivt byliv med koncerter på Torvet hen over sommeren, Shopping Center midt i byen og et væld af fine spisesteder. I udkanten af Blokhus mod syd – bagved byen og stranden – finder man den hyggelige ferieby Hune. Hér er et flot landskab af rolig skov- klit- og hede, og med flere gode vandre- /og cykelruter i Blokhus Klitplantage, og hvor der ligeledes findes stor naturlegeplads. Holder man ferie i Blokhus eller Hune, kommer man ikke udenom Fårup Sommerland.

Afstande
  • Blokhus by 2200 m
  • Stranden 3000 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Hans Henrik Hansen
Butikschef - Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG
Til toppen