Bofællesskabet - Sundsholmerne - Nørresundby

Type B, Bolig 1, Stigsborg Brygge, 9400 Nørresundby

Type B, Bolig 1
Stigsborg Brygge, 9400 Nørresundby
I gamle dage kaldte man sig en sundsholmer, hvis man boede i dette område nordenfjords. Historisk set har det været et sted, hvor folk gerne vil bo. I dag vil EcoVillage lave sundsholmerne version 2.0 med et bofællesskab i bæredygtige materialer, med økologisk fællesspisning og et stærk lokalt sammenhold. Sundsholmerne er et “urbant”bofællesskab. Hvis man ikke er så meget til dyrkning i stor stil, men hellere vil sidde på altanen og nyde en god bog og et glas vin, for derefter at slentre ned for at indtage dejlig, økologisk mad med resten af fællesskabet, så er det her du skal bo.

Området, hvor Sundsholmerne opføres, hedder Stigsborg. Hele området bliver gennemtænkt af Stigsborg Havnefront. Stigsborg bliver en bydel med alt inden for rækkevidde: Institutioner, skole, fælles medborgerhus, butikker, park, fjorden og vandaktiviteter, og vi håber på en cykelbro til Aalborg. Grønne stræder og gennemtænkte løsninger for parkering og biler

Boligerne vil være rækkehuse og til dels etagebyggeri. I bofællesskabet opføres 64 boliger i mange forskellige størrelser for at øge diversiteten i beboersammensætningen, da vi mener, at det giver et mere dynamisk sammenhold, at alle aldersgrupper er repræsenterede. Der vil være små boliger til enlige, lidt større boliger til enlige med børn, boliger til par uden hjemmeboende børn, samt “store” boliger til den lidt mere klassiske familietype.

Boligerne opføres som ejerboliger og priserne starter ved kr. 1.450.000 kr.

Fælles for alle boligerne er, at de er kompakte, funktionelle og at de kun indeholder de faciliteter, der bruges i hverdagen. Gæsteværelser, kontor og andet der kun benyttes lejlighedsvist, placeres i fælleshuset. Imellem husene vil der være et fællesområde til køkkenhaver, drivhuse, grillområder og leg.
Fælleshuset byder på cirka 750 m2 fælles faciliteter. Fælleshuset kommer til at indeholde blandt andet: Spisesal, køkken, legerum, værksted/cykelværksted, øvelokale, fitnessrum, fælles vaskeri med regnvandsgenanvendelse, tv-stue, kontor-fællesskab, multirum, samt gæste- og teenage-værelser.

SE MERE PÅ WWW.SUNDSHOLMERNE.DK
Se andre boliger med samme karakteristika
Ved vandet Altan / Tagterrasse
Følg boligen Hent opstilling Book fremvisning Send dit bud
 • Kontant 2.000.000
 • Udbetaling 100.000
 • Netto 7.112
 • Ejerudgift 2.918
 • Varmeudgift 417
 • Energimærke A2015
 • X
  Nettoudgift til standard finansiering pr. måned. Månedlige beløb til Ejerudgift og Varmeudgift
 • Tjek boliglån
 • Bolig 74
 • Værelser 2
 • Stuer 1
 • Etager 1
 • Opført 2022

Har du spørgsmål?

Frank V Andersen
Indehaver - Ejendomsmægler og Valuar, MDE
Mit navn er Frank Vestergaard Andersen, og jeg har arbejdet med salg af boliger og ejendomme i Aalborg Kommune siden 1994. I 17 år har jeg været en del af mægler-teamet hos ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen. Jeg har stort set altid boet i Aalborg eller Hasseris, og derfor kender jeg efterhånden de allerbedste steder i byen. Det kan være byens mange gode skole, de bedste parker, museer eller løbestierne i skoven.
DET BEDSTE VALG

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

Ved din bestilling af uforpligtende fremvisning godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedr. boligen.

Når du afgiver et bud, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på dialog om dit bud.

Til toppen