Villa York fra 1916

Indre Hasseris, Hasserisvej 145, 9000 Aalborg

 • Kender du værdien af din bolig?

  Bestil en gratis salgsvurdering! Helt uforpligtende for dig. Så kan du jo overveje....

  MÅSKE ER DIN BOLIG MERE VÆRD END DU TROR!

  Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Indre Hasseris
Hasserisvej 145, 9000 Aalborg
- Patricier-villa i herskabelig stil fra år 1916 - smukt bevaret med sit originale udtryk!
. Nu sælges den smukke og elegante Villa York opført af direktør Alfred Videbæk Nielsen
. En sjældent handlet ejendom - med kun 4 ejere på små 100 år!
. Stor og meget skøn have, der leder én tilbage i tiden - ialt 2.754 m2 grund
. Nymalet facade og vinduer år 2014/2015
. Med et dække af forårsblomster i græsplænen, og smukke gamle træer og buske
. 3 plan - og endvidere mulighed for udnyttelse af tagetage
. Smukke stuklofter i de fleste opholdsrum - bl.a. i hall og stuerne
. Unik og virkelig flot hall - flot bevaret trappe til 1. salen m/ flotte udskæringer og flot bejdset mahogni-gelænder

. Stueplan med 3 stuer, entré, hall, stort køkken-/alrum samt gæstetoilet
. Trappe til 1. salen fra både entré i den ene ende og hall i den anden ende af huset
. Stor 1. sal med masser af plads - store lyse højloftede rum
. Meget stort soveværelse med direkte adgang til stort bad
. 3 skønne værelser samt et ekstra badeværelse
. Kælderen er delvist udnyttet, og er med både køkken, bad, vaskerum, værksted og stort disponibelt rum
. Der er stor garage på ialt 60 m2 - flot opført i samme stil som villaen
. Virkelig hyggelig have - med både skøn overdækket terrasse mod syd/vest og lukket gårdhave mod syd/øst

STUEPLAN:
Entré med adgang til kælderen og til fordelingsgang med adgang til henholdsvis køkken og stuerne. Køkkenet er fra Multiform og indrettet med masser af skabe og skuffer, og ikke mindst kvalitetshvidevarer fra Miele. Hér er der tænkt på ekstra plads m.v., idet der bl.a. er 3 integrerede køleskabe og 2 indbyggede ovne i kogeø. Over kogeøen er der en flot kobber-emhætte - som fint matcher det flotte massive merbau mahogni loft. Der er stor spiseplads i køkken-alrummet og glasdør til mellemgang med brændeovn og trappe til 1. salen.
Meget stor spisestue med flot stukloft, højt til loftet og masser af lys ind fra de store sprossede panoramavinduer mod haven. Endvidere udgang til overdækket terrasse fra spisestuen og adgang til både tv-stue samt ikke mindst en meget stor opholdstue med indbygget pejs m.v.
Den store flotte hall i den anden ende af huset er en klasse helt for sig - med bl.a. flot stukloft, stor bred trappe i den oprindelige stil og med flotte udskæringer og ikke mindst flot bejdset mahogni gelænder. Dobbelt glasdør fra hall og ud til vindfang - med buede udskæringer foroven. Endvidere i hall to trin ned til forskudt niveau med fint gæstetoilet.

1. SALEN:
Trappen i hallén fører op til det store lyse repos i den ene ende af 1. salen - i denne ende indrettet med adgang til meget stort lyst værelse med indbyggede skabe, stort badeværelse med både kar og bruseniche, wc og bidét og meget stort soveværelse med indbyggede skabe og pulterrum (mulighed for walk-in-closet) - der er ligeledes direkte adgang fra soveværelse og til badeværelset.
1. salen er opdelt i to afdelinger, og i den anden afdeling finder man to fine værelser samt endnu et badeværelse - og ikke mindst trappe ned til entré i stueplan og adgang til tagetage.

KÆLDERPLAN:
Villaens kælderplan er delvist udnyttet - med ialt 60 m2. Kælderen fremtræder god og tør og er indrettet med både stort værksted, stort disponibelt rum, vaskerum, grovkøkken med hvide skabe, komfur og emhætte og endvidere badeværelse.

HAVE OG UDENOMSAREALER:
Den store grund på ialt 2.754 m2 omkranser flot villaen, og giver mulighed for flere gode solkroge og terrasser. Ikke mindst den charmerende delvist overdækkede terrasse mod syd/vest - og med flot kig til den store græsplæne og have. Endvidere lang indkørsel fra Hasserisvej og op til den fine store garage - opført i samme stil som villaen - og fra indkørsel adgang til den hyggelige lukkede solgård med brostensbelægning.

Hér får du en virkelig unik og flot villa i den helt rigtige stil og en super beliggenhed!

Følg boligen Hent opstilling Book fremvisning Send dit bud
 • Kontant 10.495.000
 • Udbetaling 525.000
 • Netto 37.139
 • Ejerudgift 8.906
 • Varmeudgift 4.250
 • Energimærke F
 • X
  Nettoudgift til standard finansiering pr. måned. Månedlige beløb til Ejerudgift og Varmeudgift
 • Tjek boliglån
 • Bolig 295
 • Kælder 60
 • Grund 2.754
 • Garage 60
 • Værelser 4
 • Stuer 3
 • Etager 3
 • Opført 1916 / 1916
Hasseris – Aalborgs liebhaverkvarter

Det mondæne område Hasseris, har i mere end 100 år begejstret borgere i Aalborg. Det var her man søgte ud, når familien skulle på landet. Den dag i dag fremstår Hasseris som byens mest eksklusive område.

Det er her du finder Aalborgs smukkeste og største villaer, hvor der er kælet for alle detaljer – omkranset af skønne, rekreative områder, der indbyder til hygge og afslapning. Mølleparken, Rotunden og Kridtgraven er blot nogle af de smukke og naturskønne områder, der kendetegner den spændende bydel.

Afstande
 • Indkøb 0,5 km
 • Skole 1 km

Har du spørgsmål?

Jette Gudiksen
Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jette Gudiksen, og jeg har arbejdet med salg af boliger og ejendomme i Aalborg og omegn de seneste 25 år. I de sidste 14 år har jeg været en del af mægler-teamet hos ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen, hvor jeg også er medejer. Det vigtigste for mig som mægler er, at man kan sit fag i alle detaljer. Jeg er kun glad, hvis jeg efter en handel føler, at jeg har gjort et godt stykke arbejde, og at både køber og sælger er tilfredse. Jeg elsker at komme på arbejde hver dag.
DET BEDSTE VALG

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

Ved din bestilling af uforpligtende fremvisning godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedr. boligen.

Når du afgiver et bud, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på dialog om dit bud.

Til toppen