Indre Hasseris - smuk og velholdt villa fra år 1915 og med en dejlig stor grund

Indre Hasseris, Kong Frederiks Vej 2, 9000 Aalborg

Indre Hasseris
Kong Frederiks Vej 2, 9000 Aalborg
· Nyere sortglaseret tegltag, flotte bevarede hvide sprossede vinduer med forsatsruder
· Flot gammelt badeværelse (2010) på 1. sal med bl.a. varme i gulvet, væghængt toilet, flot bruseniche m.v.
· Elegant Schmidt køkken (2010) med hvide grebsfrie skuffeelementer, flotte overskabe med frostet glas, udtræksskab m.v.
· Virkelig skøn stor opholdsstue med karnap, flot ca. 100 år gammel kakkelovn, flotte renoverede stuklofter
· Stor spisestue med bl.a. flot dobbeltdør med glasruder til en hyggelig havestue med udgang til haven og terrrasse/gårdhave
. Skøn og meget rummelig 1. sal med 3 gode værelser samt meget stort soveværelse og ikke mindst det flotte badeværelse
. Fra soveværelse dør til trappeopgang til loftetagen, hvor der er god plads til ekstra opbevaring eller anden anvendelse
. Flot indgangsparti med skøn dør med flotte udskæringer, flot gammel trappe og ikke mindst stor dejlig indkørsel
. Villaen omkranses af flotte store gamle træer og buske, og man er derfor helt ugeneret
. Mulighed for små erhverv, som kan drives fra boligen og på vilkår anført i områdets Lokalplan 05-080.

BELIGGENHED:
Denne flotte og velholdte villa er skønt beliggende i Indre Hasseris og med gåafstand til Aalborg City, Kongres-/og Kulturcenter, Kunsten, Aalborg Tårnet og ikke mindst det skønne grønne område i Mølleparken.

STUEPLAN:
Fin entré/hall med flot trappe til 1. sal med bl.a. afhøvlede trin og hvidmalet gelænder. Adgang til fint lyst gæstetoilet. Skøn og meget stor opholdsstue med flotte parketgulve, hyggelig karnap, virkelig flotte stuklofter, flot svensk kakkelovn - ca. 100 år gammel. Adgang til en dejlig stor og lys spisestue - hvorfra der er adgang til det flotte nyere Schmidt Køkken (3 år). Endvidere dobbelt glasdør fra spisestuen og ind til en hyggelig havestue med flot kig til den skønne have og ikke mindst udgang til terrassen/gårdhaven mod syd.
Det flotte nyere køkken er indrettet med alt i hvidevarer og flotte hvide grebsfrie skuffeelementer, stort udtræksskab med rigtig god plads, flot stålbordplade og ikke mindst flotte overskabe med frostede glas. Fra køkken er der adgang til et fint bryggers med hvide skabe, vask, vaskemaskine og tørretumler og adgang til to fine depotrum . Endvidere udgang til den skønne lukkede terrasse/gårdhave.

Der er adgang til lille krybekælder på 6 m2 under det ene depotrum.

1. SAL:
Man ankommer til den skønne 1. sal fra hall/entré. Hér er der på vejen op ad trappen et indbygget skab i væg. Fint lyst repos med adgang til dejligt kontor/værelse med masser af lys. Endvidere fra repos adgang til separat værelsesafdeling med 2 værelser og meget stort soveværelse samt ikke mindst lille garderoberum. Fra soveværelse og det ene værelse er der adgang til et meget flot og stort lyst badeværelse (kun 3 år), med væghængt toilet, dejlig bruseniche med glasdøre, flotte store lyse klinker på gulv, indbyggede skab, ekstra indbygget hylde, hvid håndvask samt spots i loftet.

Fra det store soveværelse er der endvidere adgang til trapperum med trappe op til loftetagen. Denne del er indrettet med fint gulv, god ståhøjde i midten af rummet og alt-i-alt et virkelig fint depotrum/multirum.

HAVE:
Da villaen har en grund på hele 1.407 m2, er hér masser af plads til både boldspil, leg og hygge, og ikke mindst flere muligheder for at nyde solens stråler hele dagen. Der er en fin træterrasse placeret i haven. En stor dejlig gårdhave/terrasse mod syd, hvor man kan sidde helt i læ og ugeneret og ikke mindst en dejlig stor indkørsel med god plads til flere biler.

En virkelig spændende villa - og som fremtræder meget velholdt og lige til at flytte ind i!

Følg boligen Hent opstilling Book fremvisning Send dit bud
 • Kontant 5.899.000
 • Udbetaling 295.000
 • Netto 20.586
 • Ejerudgift 7.018
 • Varmeudgift 1.217
 • Energimærke D
 • X
  Nettoudgift til standard finansiering pr. måned. Månedlige beløb til Ejerudgift og Varmeudgift
 • Tjek boliglån
 • Bolig 254
 • Kælder 6
 • Grund 1.407
 • Udhus 10
 • Værelser 4
 • Stuer 3
 • Etager 3
 • Opført 1915 / 1915
Hasseris – Aalborgs liebhaverkvarter

Det mondæne område Hasseris, har i mere end 100 år begejstret borgere i Aalborg. Den dag i dag fremstår Hasseris som byens mest eksklusive område. Det er her du finder Aalborgs smukkeste og største villaer, hvor der er kælet for alle detaljer – omkranset af skønne, rekreative områder, der indbyder til hygge og afslapning.

Mølleparken, Rotunden og Kridtgraven er blot nogle af de smukke og naturskønne områder, der kendetegner den spændende bydel.

Afstande
 • Aalborg City 1,5 km
 • Indkøb 1 km
 • Klostermarksskolen 500 m
 • Kunsten 500 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Jette Gudiksen
Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jette Gudiksen, og jeg har arbejdet med salg af boliger og ejendomme i Aalborg og omegn de seneste 25 år. I de sidste 14 år har jeg været en del af mægler-teamet hos ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen, hvor jeg også er medejer. Det vigtigste for mig som mægler er, at man kan sit fag i alle detaljer. Jeg er kun glad, hvis jeg efter en handel føler, at jeg har gjort et godt stykke arbejde, og at både køber og sælger er tilfredse. Jeg elsker at komme på arbejde hver dag.
DET BEDSTE VALG

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

Ved din bestilling af uforpligtende fremvisning godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedr. boligen.

Når du afgiver et bud, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på dialog om dit bud.

Til toppen