NY SKOVRIDERGAARD - en af Nordjyllands/Aalborg-områdets mest attraktive boliger!

Dronninglund, Storskovvej 25, 9330 Dronninglund

Dronninglund
Storskovvej 25, 9330 Dronninglund
- Eksklusiv større historisk herskabsvilla opført i 1939 som hofjægermesterbolig,
- Indenfor de senere år restaureret med stor respekt for de oprindelige detaljer og byggestil.
- Huset er opført med ekstraordinært godt håndværk, god smag og kvalitetsmaterialer.
- Præsentabel adgang til ejendommen gennem markante smedejernslåger og smuk allé.
- Fantastisk flot beliggenhed på smuk parkgrund - grænsende op til og med direkte adgang til skoven
- Enestående daglig oplevelse af skønhed og rum - såvel ude som inde - og med store herlighedsværdier.
- Optimal og central beliggenhed med få minutters afstand fra motorvejen og diverse indkøbsmuligheder
- herunder også skole, gymnasium m.v., og ikke mindst golfbane - samt ca. 25 min. til Aalborg Lufthavn/Aalborg Centrum.
- Her er en anderledes skøn bolig, der med sin atmosfære, karakter, rummelighed og beliggenhed næppe findes lige i et enestående stykke af Nordjylland.

Bosætter man sig her, får man dagligt store naturoplevelser forærende, tillige med et stilfuldt interiør. Præsentable stuer og mange værelser gør det oplagt at kombinere bolig med erhverv.

Hofjægermester J.C. Esbern de Folsach, der var grandfætter til Karen Blixen, opførte ejendommen som privatbolig i 1939 i herskabelig og samtidig gedigen, enkel stil, der passer godt ind i de smukke naturomgivelser.

Grundens 6.424 m2 er anslagt som et åbent parkanlæg. Og gennem et fornemt indgangsparti med smedejernslåger, kommer man op ad en flot allé, der fører til en cirkelrund plads mellem de to vinklede bygningslænger.

På ejendommens sydlige og vestlige side er indrettet store, delvist overdækkede terrasser, og her kan man sidde og skue direkte ind i den fredfyldte skov.

STUEPLAN:
Man er nærmest ikke nået indenfor i den 542 m2 store skovridergård, før man allerede er stødt på mange fine detaljer. F.eks. våbenskjoldet over den solide egetræshoveddør og den stjerneformede gulvmosaik på det originale gæste-wc i hallen.

Fortsætter man lidt videre, imponerer særligt det svungne trappeløb med udskåret baluster, egetræsparketgulvet og det kvadratiske loftmønster.

Inde i den store hall knitrer ilden i pejsen, og der er udgang til syd-terrassen. På begge sider har man store stuer, den østligste med haveudgang.

Både i den sydlige stue - og i den tilstødende spisestue med åben pejs - viser huset sig fra sin mest herskabelige side med bl.a. bemalet stuk. Overalt fornemmes husets livsbekræftende atmosfære.

I spisestuen fører en dør ud til et stemningsfuldt køkken i fransk moseeg, der må virke inspirerende på enhver kok. Alrummet, der ligger i forlængelse af køkkenet, giver adgang til bryggers og trappegang.

1. SALEN:
Første sal byder på syv dejlige værelser - herunder husets master-soveværelse. Det er placeret i den sydvendte frontgavl med udgang til en overdækket altan, der bringer én i øjenhøjde med trækronerne. Master-soveværelset har også separat adgang til walk-in closet samt badeværelse.

Fra endnu et værelse kan man komme ud på altanen, mens de øvrige værelser alle har individuelle kendetegn. Desuden kan man benytte tre toiletter/badeværelser.

KÆLDER:
Kælderens samlede 136 m2 rummer bl.a. en hyggelig vinkælder, fyrrum og flere rigtig gode opbevaringsrum.

Endvidere er der en stor integreret garage på ialt 46 m2 med bl.a. el-porte.

En virkelig unik ejendom - i absolut særklasse!

Se andre boliger med samme karakteristika
Ved skoven
Følg boligen Hent opstilling Book fremvisning Send dit bud
 • Kontant 7.495.000
 • Udbetaling 375.000
 • Netto 26.277
 • Ejerudgift 6.771
 • Varmeudgift 2.083
 • Energimærke E
 • X
  Nettoudgift til standard finansiering pr. måned. Månedlige beløb til Ejerudgift og Varmeudgift
 • Tjek boliglån
 • Bolig 541
 • Kælder 136
 • Grund 6.424
 • Garage 46
 • Værelser 6
 • Stuer 4
 • Etager 3
 • Opført 1939 / 2001
Dronninglund

I den pragtfulde natur i Østvendsyssel finder man Dronninglund.

Hér er bl.a. en flot golfbane med Dronninglund Skov, Dronninglund Slot og Dronninglund Kunstcenter som naboer. Der findes flere spisesteder/restauranter i Dronninglund, men mest kendt er nok det smukke Dronninglund Slot, som også gennem mange år har været det foretrukne valg i Østvendsyssel til at holde bl.a. bryllupsfester.

Dronninglund er en dejlig by til børnefamilien med både skole, flere børnehaver, gymnasium samt en efterskole.

Har du spørgsmål?

Jette Gudiksen
Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jette Gudiksen, og jeg har arbejdet med salg af boliger og ejendomme i Aalborg og omegn de seneste 25 år. I de sidste 14 år har jeg været en del af mægler-teamet hos ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen, hvor jeg også er medejer. Det vigtigste for mig som mægler er, at man kan sit fag i alle detaljer. Jeg er kun glad, hvis jeg efter en handel føler, at jeg har gjort et godt stykke arbejde, og at både køber og sælger er tilfredse. Jeg elsker at komme på arbejde hver dag.
DET BEDSTE VALG

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

Ved din bestilling af uforpligtende fremvisning godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedr. boligen.

Når du afgiver et bud, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på dialog om dit bud.

Til toppen