X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Nr. Lyngby, Helledievej 85, 9480 Løkken

Nr. Lyngby
Helledievej 85, 9480 Løkken
Attraktiv sommerhusgrund i Nr. Lyngby

Nr. Lyngby - den lille fredelige by, der ligger i et roligt og fantastisk naturskønt område mellem de 2 meget forskellige turistbyer Løkken og Lønstrup.
Området er kendt for sine mange kilometer lange badestrande med blåt flag, høje klitter samt et kæmpe naturskønt område, bestående af plantager og agerland.
Her sættes scenen til en aktiv fritid med det barske Vesterhav, den høje himmel, de lyse nætter og det attraktive lys som særdeles aktive medspillere.

Der er udarbejdet en lokalplan nr. 3.7.10.0 for området, der beskriver byggekrav og muligheder.
Del af lokalplan nr. 3.7.10.0 er blevet aflyst af lokalplan nr. 900.6110-L10.

Grunden ligger højt og med ca. 500 meter til Vesterhavet

UDGIFTER AFHOLDT AF SÆLGER:
Sælger har betalt kr. 17.411,92 for tilslutning af vand, kr. 30.661,10 for tilslutning af kloak, i alt kr. 48.073,02, der er medtaget i kontantprisen.
Herudover betaler køber selv for tilslutning af el 17.375,00 (oplyst i 2018)

FAKTA OM GRUNDEN:
- Areal: 1.933 m²
- Bebyggelsesprocent: 10 %
- Byggepligt: Nej
- Pligt til medlemsskab af grundejerforeningen Hvalen

Hvis du ønsker at bygge et sommerhus til udlejning, vil et forsigtigt skøn på lejeindtægter, for et nyt sommerhus i den tilladte størrelse, være omkring kr. 100.000.
  • Bolig
  • Grund 1.933
Løkken

Velkommen til Løkken – byen for alle på alle årstider. Her har du flere dagligvarebutikker, specialbutikker  – børnevenlige strande – aktiv ferie – hyggelige restauranter – café – barer og diskotek – kunst og kultur. Skøn atmosfære og afslapning hele året. Mærk stemningen omkring midtbyen, og ikke  mindst den lange strand ved det skønne Vesterhav og det hyggelige fiskermiljø fra gammel  tid. Løkken tiltrækker ligeledes børnefamilier – med både skole, sportshal, børnehaver, svømmehal og ikke mindst golfklub. Hver time hele døgnet rundt kommer du nemt med bus til de større byer Aalborg og Løkken.

Afstande
  • Stranden 850 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Palle Andersen
Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG
Til toppen