RØDHUS KLIT FERIECENTER

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Rødhus, Rødhus Klitvej 122, 9490 Pandrup

Rødhus
Rødhus Klitvej 122, 9490 Pandrup

· HAVHUSENE NR. 122
· Skønt beliggende
· Flot renoveret og malet
· God indretning
· Stor god gårdhave
· Kort afstand til stranden
· Udsigt mod klitterne m.m.


BELIGGENHED: På den Nordjyske Vestkyst i det smukke naturområde omkring Rødhus strand finder man RØDHUS KLIT - et fantastisk sted bestående af i alt 148 boliger.

Husene ligger aller første parket ud mod Vesterhavet - få minutters gang og stiforbindelse gennem klitterne bringer dig direkte ned til en af Danmarks bedste strande.

BOLIG: Husene er opført af de absolut bedste materialer og er tegnet af den anerkendte arkitekt Claus Bremer. Dette hus er flot renoveret med bl.a. nye klinker på væggene i badeværelset, nymalet overalt indvendig og en flot møbelpakke.

Huset er på 73 m2 og indrettet med 2 gode værelser med fine sovepladser, et pænt køkken i åben forbindelse med en dejlig lys opholdsstue hvorfra der er udgang til en skøn lukket gårdhave med flisebelægning, et super flot renoveret badeværelse med bruseniche og et flot vaskearrangement, en entré, samt et lille toilet med håndvask.

UDLEJNING: Alle husene har sommerhusstatus og der er gode udlejningsmuligheder, såfremt dette ønskes.
Se andre boliger med samme karakteristika
Ved vandet
  • Bolig 73
  • Værelser 2
  • Stuer 1
  • Etager 1
  • Opført 1961 / 1983
Rødhus

Rødhus er et ideelt område for naturelskere, der ønsker at holde ferie i rolige omgivelser ved strand og smuk natur, men samtidig gerne vil være tæt på de mange aktiviteter, seværdigheder og forlystelser, som Nordjylland byder på. De endeløse åbne vidder, gamle klitplantager, brede sandstrande og den fantastiske natur giver ro i sjælen og fornyet energi.​

 
Afstande
  • Blokhus by 7 km
  • Stranden 350 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Hans Henrik Hansen
Butikschef - Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG
Til toppen