Indre Hasseris - Eksklusivt renoveret Tobaksmesterhus

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Indre Hasseris, Langersvej 6, 9000 Aalborg

Indre Hasseris
Langersvej 6, 9000 Aalborg
· Har du også altid drømt om de smukke villaer på Langersvej ?
· Har du behov for masser af plads til familien og børnene ?
· Så er denne smukke villa det perfekte valg
· Alt er som nyt og med moderne komfort som gulvvarme stort set overalt
· Eksklusivt køkken med masse detaljer og 2 elegant badeværelser
· 200 m² smukt istandsat villa med 186 m² bolig og 14 m² kælder
· Gennemgribende istandsat med unikke detaljer og de bedste materialer
· Den smukke oprindelige arkitektur fra 1910 er intakt
· Samtidig er den flotte tilbygning fra 1996 holdt i samme stil
· Du kan samle familien i det nye elegante køkken/alrum med plads til langbordet
· Eller du kan hygge ved den smukke pejs, der er placeret mellem stuerne
· Der er masser af værelser til børnene og 2 eksklusive badeværelser
· Den smukke have er velanlagt med præsentabel indkørsel og stor nyanlagt solgård
· Det bliver ikke bedre end dette

BELIGGENHED
Villaen er beliggende her midt på Langersvej, hvor du bliver nabo til de mange smukke villaer og de kønne Tobaksmesterhuse. Her vil hele familien trives og nyde godt af den korte afstand til både skolen, Kunsten og Aalborg City. Du kan nå alt på bare 5 minutters gange eller på cyklen.

STUEPLAN
Allerede fra vejen lægger du mærke til den smukke stil fra 1910, der leder tanker hen på en svunden tid i Hasseris Villaby. Alt er flot renoveret med tanker på at fastholde arkitekturen og samtidig skabe moderne komfort for hele familien.

I hjertet af villaen finder du det store alrum med plads til at samle hele familien omkring langbordet. Der er åben forbindelse til det store moderne køkken fra Svane, hvor der kælet for detaljerne. Her kan hele familien samles omkring madlavningen, mens brændeovnen buldrer i stuen. Fra alrummet er der åben forbindelse til opholdsstuen, hvor brændeovnen skaber hygge.

BØRNENES EGEN FLØJ
Børnene har deres helt egen fløj med 3 meget store værelser 10-16 m². Alle værelser har masser af plads og direkte udgang til terrassen. I samme fløj er der nyindrettet badeværelse i elegant stil med flotte klinker og stor bruseniche.

FORÆLDRERNES EGEN ETAGE
Til de voksne er der indrettet helt egen etage med virkelig unikt bademiljø med alt hvad man kan ønske sig. Her er skøn bruseniche og stort badekar, hvor man virkelig kan ligge i blød.

Soveværelse er særdeles stort og indrettet i flere afdeling med bl.a. kontorhjørne og walk-in med masser af skabsplads. De flotte kvister giver det smukkeste lysindfald, og karnappen giver ekstra plads omkring sengen.

OPMAGASINERING
På 1. sal er der stort ekstra rum, der anvendes til kufferter etc. I kælderen er der depotrum og bryggers.


HAVE
Haven er særdeles velanlagt med præsentabel indkørsel og stor nyere carport med cykelskur og isoleret hobbyrum. På havensiden er der ligeledes nyanlagt solgård med masse af plads til grillen og havemøblerne. De skønne træer giver den helt rigtige stemning.
  • Bolig 186
  • Kælder 14
  • Grund 788
  • Carport 42
  • Værelser 5
  • Stuer 2
  • Etager 3
  • Opført 1910 / 1996

Har du spørgsmål?

Jesper Lunau
Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jesper Lunau. Jeg er uddannet ejendomsmægler og har arbejdet med vurdering og salg af alle typer boliger de seneste 20 år i Aalborg Kommune og flere af nabokommunerne. Jeg har i mine år som ejendomsmægler opbygget et stort og bredt lokalkendskab, og der er stort set ikke den vej i Aalborg kommune, hvor jeg ikke har solgt en bolig, ligesom der ikke er en ejer-/andelsforening, hvor jeg ikke har taget turen på trapperne. Jeg bruger meget tid på mit netværk og netværksmøder, hvilket giver en stor kontaktflade med både købere og sælgere. Mine kendetegn som ejendomsmægler er ordentlighed, grundighed og styr på detaljerne.
DET BEDSTE VALG
Til toppen