Stor, skøn liebhaverejendom - Naturgrund med mulighed for hestehold

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Gl. Landevej 82, 9440 Aabybro

Gl. Landevej 82, 9440 Aabybro
·Smuk trelænget liebhaverejendom i naturskønne omgivelser
·Charmerende stil med kampestensfundament, bondehusvinduer, gulmalet facade, rødt tegltag
·Grunden tæller 2,3 hektar, og I får både en lille skov, en sø og en frugtlund
·Rigelig plads til, at flere generationer kan leve under samme tag
·Hyggelig stue, seks værelser og køkken-alrum med klinkegulv, pejs og nyere køkken
·Ny udbygning fra 2015 med dobbelt garage og gildesal.
·God beliggenhed i udkanten af den hyggelige landsby Birkelse tæt ved Aabybro
·Der er friskole, daginstitution og dagligvarebutik i Birkelse og kort afstand til Aalborg.


I fornemmer det med det samme, når I kører igennem porten til denne skønne liebhaverejendom nær Birkelse. De åbne, grønne vider, søen, hestefoldene, den omgivende skov, og midt i det hele den flotte, trelængede Møllegaard. Det er som i en drøm, og den drøm kan nu blive jeres.

Stuehuset og staldbygningen er fra 1876, og det fornægter sig ikke: Synligt kampestensfundament, bondehusvinduer, gulmalet facade og klassisk, rødt tegltag. Gårdspladsen fuldendes af en tredje bygning, der er opført i 2015 med en beundringsværdig respekt for gårdens oprindelige stil; den går i et med ejendommen.

Boligen byder på 255 m2, så her er rigelig plads til, at flere generationer sammen kan dele drømmen! Stueplanet er renoveret i 2013, og boligen fremstår i det hele taget gennemført. Uanset om I befinder jer i den hyggelige stue, et af de seks værelser eller i køkken-alrummet, hvor klinkegulv, pejs og et nyere køkken giver den landlige stil et moderne udtryk.

I den nye bygning, der udover en dobbelt garage byder på en gildesal med køkken, WC og bad, kan I samle venner, familie og kollegaer. Førstesalen er endnu ikke taget i brug, og her er indretningsmulighederne mange - skal det være en lejlighed, en produktion eller kontorlokaler?

Grunden tæller 2,3 hektar, og I kan glæde jer til alt fra en lille skov, en sø og en frugtlund samt et solcelleanlæg, der dækker ejendommens forbrug. I har rig mulighed for at holde heste, får eller tyrekalve, og da staldbygningen er renoveret i 2011, er rammerne i top!

Møllegaarden ligger i udkanten af den hyggelige landsby Birkelse. Her kan børnene finde legekammerater på friskolen og i daginstitutionen, og når de bliver ældre, er der ikke langt via banestien eller bussen til Aabybro eller til Aalborg. Aabybro By byder på mange dagligvarebutikker, banker, stort flot DGI hus og endvidere en ny skole. Endvidere har Aabybro By et fint Center midt i byen - med både sportsbutik, boghandel, isenkræmmer, frisør og flere dagligvarebutikker.

Tag med en tur på landet, tag med ud og se denne liebhaverejendom. Det vil I ikke fortryde!
Se andre boliger med samme karakteristika
Med udsigt Ved skoven
  • Bolig 255
  • Grund 23.858
  • Garage 62
  • Udhus 260
  • Værelser 5
  • Stuer 3
  • Etager 2
  • Opført 1876 / 2003
Jammerbugt Kommune

De charmerende trolde i den nye Hollywood-film ”Trolls” stammer i virkeligheden fra den hyggelige havneby Gjøl ved Limfjorden i Jammerbugten. Men det er kun én af de mange ting, som er kendetegnet for Jammerbugt Kommune.  Den største by i kommunen er Aabybro, hvor du finder et skønt selvstændigt bymiljø med både masser af indkøbsmuligheder og ikke mindst alt hvad en børnefamilie måtte ønske sig af faciliteter. Jammerbugt Kommune er endvidere kendetegnet ved beliggenheden ud til Vesterhavet og de lange sandstrande – med bl.a. feriebyen Blokhus – samt ikke mindst byerne Fjerritslev, Pandrup, Brovst, Kås, Biersted, Nørhalne, Skovsgård og Birkelse.

Afstande
  • Skolen 800 m
  • Stranden 10 km
Relevante links

Har du spørgsmål?

Jette Gudiksen
Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jette Gudiksen, og jeg har arbejdet med salg af boliger og ejendomme i Aalborg og omegn de seneste 20 år. I de sidste 10 år har jeg været en del af mægler-teamet hos ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen, hvor jeg også er medejer. Det vigtigste for mig som mægler er, at man kan sit fag i alle detaljer. Jeg er kun glad, hvis jeg efter en handel føler, at jeg har gjort et godt stykke arbejde, og at både køber og sælger er tilfredse. Jeg elsker at komme på arbejde hver dag.
DET BEDSTE VALG
Til toppen