Unikt byhus kun 150 meter til Vesterhavet!

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Løkken, Ndr Strandvej 6A, 9480 Løkken

Løkken
Ndr Strandvej 6A, 9480 Løkken
· Kun 150 meter til de lyse sandstrande
· Meget centralt beliggende
· Ingen bopælspligt
· Ægte byhus med mange muligheder
· 2 udlejningslejligheder med egne terrasser
· Fantastisk gårdmiljø
· Fremstår i høj vedligeholdelsesstand
· Gode lejeindtægter

BELIGGENHED:

Her udbydes en af de sjældne byhuse i Løkken. Med en beliggenhed af lille ugenert stikvej og kun 1 minuts gang til Vesterhavet og Løkkens skønne byliv - så får man det ikke meget bedre!

I Løkken bydes der på et bredt udvalg af butikker, caféer, restauranter og diverse indkøbsmuligheder. Herudover er det flere kulinariske og kulturelle oplevelser, hvor blandt andet Løkken Bolcheri, Løkken Bryghus og Løkken Ny Moleleje bør nævnes. Udover at være en fantastisk badeby, så byder området på en enestående natur med mange gode cykel, løbe og vandrestier.

BOLIG:

Ejendommen fremstår yderst velholdt og er løbende blevet renoveret, hvor der blandt andet er skiftet tag på hovedhuset, vinduer er skiftet, efterisoleret i ydervægge, gulve og loft, facaderenovering, badeværelset på 1. salen og meget mere, samt begge lejligheder også har fået en gennemgang.
Ejendommen består af en privatbolig på 139 kvm i 1,5 plan samt 2 etplans ferielejligheder på 51 kvm og 46 kvm. Endvidere garage på 27 kvm.

Kom med indenfor i privatboligen:
Vi starter i entréen, som fremstår lys og indbydende. Fra entréen er der videre indgang til husets hjerte - nemlig køkken-alrummet. Her bliver man mødt af lyse gulve, charmerende bjælker og flot vindeltrappe med buet mur, som følger trappens forløb. Køkken-alrum/stue er indrettet med mange gode kroge, som giver en god adskillelse, men samtidig spiller det hele sammen i en stor funktionel kombination. Via vindeltrappen kommer vi op til 1.salen, som indeholder stort opholdsrum, walk-in closet, 2 værelser og badeværelse. Soveværelse og opholdsrum er begge udført til kip med frit hængende bjælker og kombineret med de sydvendte vinduer, så fremstår 1. salen lys og venlig. Badeværelset indeholder bruseniche, klinker og neutralt skabsarrangement. I stueetagen er der endvidere praktisk bryggers og lyst badeværelse med badekar og væghængt toilet. Fra bryggerset er der udgang til ugeneret gårdmiljø, hvor der er dejlig overdækket terrasseareal.

I forlængelse af huset er der stort værksted samt garage med el port.

2 seperate lejligheder:
Lejlighederne er på henholdsvis 51 kvm og 46 kvm. Begge lejligheder indeholder køkken i åben forbindelse med stue, soveværelse og badeværelse. Hertil er der lavet selvstændige terrassearealer, så de overnattende gæster kan sidde i fred og ro og nyde solen. I midten af gårdmiljøet er der lavet et skur med vaskefaciliteter samt opbevaringsmuligheder til de to lejligheder.
De 2 lejligheder udlejes gennem Løkken Turistbureau (kontakt ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen for oplysning af lejeindtægt).

Alt dette kan blive dit og her er et utal af muligheder - det er blot fantasien som sætter begrænsningerne! Der er mulighed for at køre det nuværende princip videre med udlejning af de 2 lejligheder og selv bo i privatboligen, eller man kan lave familiens nye feriekoloni eller blot et stort centralt beliggende byhus med egen teenageafdeling.

Det er ikke fyldestgørende at beskrive denne spændende ejendom med ord - her skal man ud og opleve den skønne stemning som Ndr. Strandvej 6 indeholder!
  • Bolig 233
  • Grund 434
  • Garage 35
  • Værelser 4
  • Stuer 3
  • Etager 2
  • Opført 1900 / 2005

Har du spørgsmål?

Palle Andersen
Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG
Til toppen