Eksklusivt fritidshus i Lønstrup

Lønstrup, Kystvejen 88, 9800 Hjørring

Lønstrup
Kystvejen 88, 9800 Hjørring
· Eksklusivt fritidshus total ombygget i 2007 i de bedste materialer
· Overalt er der valgt gedigne løsninger og en tidløs stil
· Fantastik vinduesparti i stuen
· Køkken i åben forbindelse med stue
· Beliggende i kort afstand til stranden og Lønstrups hyggelige byliv.
· Indbydende terrassemiljø
· Stort udlejningspotentiale
· Et sommerhus i høj kvalitet og stilrene materialer!

BELIGGENHED:
Nu har du mulighed for at blive ejer af et flot kvalitetsbyggeri fra 2007, som er opført i arkitektonisk og moderne stil med store vinduespartier, funktionel planløsning, lofter til kip samt flotte terrassearealer som omkranser huset.
Huset er beliggende i attraktive Lønstrup. Lønstrup er kendt som kunstens by og er tæt pakket med hyggelige cafeer og et væld af glaspustere, smykkekunstnere og gallerier. Fra man passerer byskiltet mærker man med det samme den specielle atmosfære, som byen indeholder og mens man kører ad Strandvejen fyldes ens tanker med sol, sommer og afslapning.
BOLIG:
Huset er indrettet i minimalistisk og tidløs stil med mange flotte detaljer og funktionelle løsninger. Husets 107 kvadratmeter er fordelt på køkken-alrum og opholdstue i stort åbent rum, soveværelse, 2 værelser, badeværelse, samt 6 kvm indbygget bryggers/teknikrum. Køkken-alrummet er i åben forbindelse med opholdsstuen og er indrammet af stort gulv til loft vinduesparti, som virkelig giver rummet en masse lys og varme samt det er et kendetegn for huset. Det rummelige køkken-alrum fungerer i høj grad som husets hjerte og her er det ikke svært at forestille sig de hyggelige stunder med familien, hvor brændeovnen knitrer og duften af nylavet kaffe fylder rummet. Der er fra både stue og køkken udgang til de dejlige terrasser som omgiver huset. Det store badeværelse indeholder bruseniche med indbygget dampmaskine/massage, spa og stilfuld terrazzovask.
Alt i alt er der tænkt over detaljerne i dette skønne hus - både indendørs og udendørs. Så er du på udkig efter god kvalitet og et stilrent design i kort afstand til by og strand - ja så behøver du ikke lede længere!

Følg boligen Hent opstilling Book fremvisning Send dit bud
 • Kontant 2.495.000
 • Udbetaling 125.000
 • Netto 9.071
 • Ejerudgift 2.028
 • X
  Nettoudgift til standard finansiering pr. måned. Månedlige beløb til Ejerudgift og Varmeudgift
 • Bolig 107
 • Grund 1.150
 • Udhus 6
 • Værelser 3
 • Stuer 1
 • Etager 1
 • Opført 1961 / 2007
Lønstrup

Byen ved den nordjyske vestkyst, som i daglig tale kaldes ”Kunstens By”. Her finder I blandt andet et fantastisk udvalg af kunstnere og kunsthåndværkere med mange arbejdende værksteder. Det er også hér du finder det imponerende Rubjerg Knude Fyr og Mårup Kirke ruin. Byen tiltrækker turister fra store dele af Europa og fra elle dele af Danmark og der er således også kommet flere kulinariske oplevelser med spændende gourmetmad i de smukke omgivelser ved vandet. Der er selvfølgelig masser af muligheder for smukke vandreture og cykelture i den enestående natur. 

Afstande
 • Stranden 450 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Palle Andersen
Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

Ved din bestilling af uforpligtende fremvisning godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedr. boligen.

Når du afgiver et bud, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på dialog om dit bud.

Til toppen