Et hjem skabt med hjertet på rette sted af arkitekt Jacob Blegvad

Hanebuen 21, 9520 Skørping

Hanebuen 21, 9520 Skørping
Et hjem skabt med hjertet på rette sted af arkitekt Jacob Blegvad

·Fantastisk hjem i gennemført engelsk stil
·Stilrene linjer og med en særlig varm atmosfære lige fra man træder inde i husets hall.
·I kanten af Rold Skov - Skørping
·Skøn sydvendt terrasse med direkte udsigt til skoven og åbne naturarealer
·Klassisk biblioteksstue med engelsk pejs, der skaber maximal hygge
·Master-bedroom med separat garderobe
·Gennemført højt og ensartet materialevalg i hele huset
·Skøn og særlig hyggelig havepavillon, tegnet af Blegvad
·En speciel ejendom for den sande liebhaver

Kun få meter, så står man i udkanten af Danmarks største skovområde Rold Skov med vandrestier lige uden for døren og tæt på MTB stier og afmærkede skispor. Trods sin størrelse er byen kendt for sit rige kulturliv, stor skole, gode indkøbsmuligheder og lokalbane udover regionaltogene. Kun 25 minutter i bil eller tog, så står man på Nytorv i Aalborg. Lad Jer ikke begrænse - her får I faktisk hele pakken - nærhed til by, nærhed til natur og ren luft samt kvalitet uden grænser.

Hold vejret - dette er en af de helt sjældne - og nu er ejendommen til salg og kan købes, hvis man forstår sig på kvalitet og herlighedsværdier. Her er en helt unik mulighed.
Ejendommen er opført i tæt samarbejde med sælger, som har vægtet æstetik og kvalitet med komfort og praktik helt ned til de mindste detaljer. Selv trinene på den store trappe i hallen, der er bygget på stedet, har særlige mål, der sikrer behagelig gang på trappen. Masser af opbevaringsplads. Stort lysindfald, udsyn og skærmning fra indkig er tænkt sammen. Hele havesiden er åben mod naturen. Alt er gennemtænkt. Det er der kommet et fantastisk smukt
resultat ud af. Kom selv og se. Billederne giver et godt indtryk, men er slet ikke fyldestgørende.

Boligen er opført med vægt på stilrene linjer, gennemgående materialevalg, behageligt lysindfald og godt indeklima og byder bl.a. på følgende rumindretning:
Stueplan: Entre/hall hvorfra man med det samme fornemmer, at her er der tale om en helt unik bolig, herfra med fordeling til gæste- eller ungdomsafsnit samt kontor og lækkert badeværelse. Stort køkken-/alrum indrettet med klassisk smukt inventar i egetræ fra Uno form og dertil den helt gennemtænkte skabsindretning og fordeling. Køkkenet har separat viktualierum, indbygget brændeovn samt direkte adgang til skøn sydvendt terrasse med udsigt over de åbne naturarealer og ugenert havemiljø.
Særdeles hyggelig og præsentabel opholdsstue med ekstra og særligt imponerende loftshøjde. Her er der indbygget engelsk pejs, enkel og skulpturel som centrerer det hyggelige miljø i den mørke periode. Fra opholds-/pejsestuen er der lavet særskilt klassisk biblioteksstue, igen særligt indrettet efter sælgers ønsker med indbygget loft til gulv reol.
1. sal er indrettet som master-afdeling. Her er der lækkert og rummeligt soveværelse med fransk altan samt stor separat garderobe og eksklusivt bademiljø. Endvidere er der tilgang til stort uudnyttet loftsareal. En stor loftsgang er isoleret og tjener praktisk til forskellige
oplagringsformål.
Generelt i stueplan, er der som gulvbelægning anvendt sildebensmønstret egeparket, der understreger det eksklusive udtryk, som betegner denne bolig så godt. I de store glaspartier er der usynlig solstop, der sikrer at huset selv i meget varme perioder har kølighed.

Haven, som er anlagt i samarbejde med havearkitekt, er et smukt kapitel for sig, og er elegant opbygget i reposser i flere niveauer, med smukke rosenbede og masser af blomstrende rododendronbuske. Bagerst i haven er der placeret en skøn og særlig hyggelig havepavillon, som sælger har rigtig meget glæde af. Her findes fred, fuglekvidder og plads til fordybelse. Selve pavillonen er specialdesignet af Blegvad. Haven er beplantet vedligeholdelseslet med meget bunddække og en beplantning mod naboer der ikke klippes.
Integreret i boligen er der garage med direkte indgang til bryggers så man undgår at skulle ud i regn og et praktisk og isoleret større hobbyrum, som kan opvarmes ved fjernvarme. Endvidere stort aflukket brændeskur.
En helt speciel ejendom for den sande liebhaver - for yderligere oplysninger og aftale omkring besigtigelse kontakt Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen.
Se andre boliger med samme karakteristika
Med udsigt
Følg boligen Hent opstilling Book fremvisning Send dit bud
 • Kontant 6.475.000
 • Udbetaling 325.000
 • Netto 24.060
 • Ejerudgift 2.972
 • Varmeudgift 1.780
 • Energimærke C
 • X
  Nettoudgift til standard finansiering pr. måned. Månedlige beløb til Ejerudgift og Varmeudgift
 • Bolig 256
 • Grund 1.612
 • Garage 30
 • Udhus 13
 • Værelser 4
 • Stuer 2
 • Etager 1
 • Opført 2004
Afstande
 • Indkøb 2 km
 • Skole 3 km

Har du spørgsmål?

Jette Gudiksen
Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jette Gudiksen, og jeg har arbejdet med salg af boliger og ejendomme i Aalborg og omegn de seneste 20 år. I de sidste 10 år har jeg været en del af mægler-teamet hos ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen, hvor jeg også er medejer. Det vigtigste for mig som mægler er, at man kan sit fag i alle detaljer. Jeg er kun glad, hvis jeg efter en handel føler, at jeg har gjort et godt stykke arbejde, og at både køber og sælger er tilfredse. Jeg elsker at komme på arbejde hver dag.
DET BEDSTE VALG

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

Ved din bestilling af uforpligtende fremvisning godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedr. boligen.

Når du afgiver et bud, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på dialog om dit bud.

Til toppen