Enestående liebhaverejendom med smukt parkanlæg og gode udhuse

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Ravnstrup, Tylstrupvej 41, 9320 Hjallerup

Ravnstrup
Tylstrupvej 41, 9320 Hjallerup
Ny Ravnstrup - enestående liebhaverejendom med smukt parkanlæg og gode udhuse

· Eksklusiv og smuk liebhaverejendom fra 1998
· 521 m2 bolig, flere udhuse og ekstra selvstændig bolig
· 100 ha jord og helt enestående parkanlæg
· Masser af moderne komfort og eksklusive detaljer
· Stort køkken-alrum med direkte udgang til et skønt orangeri
· store lyse rum med plankegulve, stuklofter og fyldningsdøre
· Solrige terrasser med fredfyldt udsigt over åbne vidder
· Liebhaveri i særklasse i flotte naturomgivelser

Drømmer du om at bo i herskabelige rammer omgivet af smuk natur og åbne vidder? Så har vi måske drømmeboligen til dig på Ny Ravnstrup

Denne eksklusive og smukke liebhaverejendom fra 1998 byder på masser af moderne komfort, et væld af eksklusive detaljer og et parkanlæg, der næsten kunne være en solkonge værdig. Plads kommer du heller ikke til at mangle - med 521 m2 bolig og mere end 100 ha jord får du oceaner af plads at boltre dig på, ude såvel som inde. Du får også en række flotte nyfugede udhuse samt en ekstra selvstændig bolig på ejendommen. I et af udhuse er der bl.a. indrettet en hyggelig jagtstue. Ejendommen har 10 ha mose, skov og sø samt særdeles god jagt.

Lad os starte med hovedbygningen, som er opført i stilen fra de klassiske danske herregårde med en smuk symmetrisk struktur, hvidpudsede facader, rødt tegltag og kamtakkede gavle. Placeringen på grunden og det smukke rokoko-inspirerede parkanlæg skaber en utroligt harmonisk helhed, der understreger ejendommen eksklusive og herskabelige karakter.

Indvendigt bliver du mødt af store lyse rum med smukke plankegulve, stuklofter og klassiske fyldningsdøre. Overalt strømmer dagslyset ind gennem de charmerende sprossevinduer, og alle materialer er hentet fra den øverste hylde.

Boligens stueplan indeholder tre sammenhængende stuer, et stort køkken-alrum, to badeværelser og et bryggers. Fra køkkenet er der direkte udgang til et skønt orangeri med dejligt lysindfald og udsigt til haven og parkanlægget.

I den præsentable hall fører en smuk kvartsvingstrappe op til førstesalen, hvor du finder fem værelser og et stort, lækkert badeværelse. Her er masser af muligheder for at tilpasse indretningen til præcis dine behov og ønsker.

På husets solrige terrasser kan du nyde de betagende omgivelser i fulde drag, og naturen er altid med til bords, når du dækker op til udendørs frokost på de lune sommerdage.

En ejendom som denne lader sig ikke fyldestgørende beskrive med ord - den skal simpelthen opleves med egne øjne.

Ring og book en fremvisning!
Se andre boliger med samme karakteristika
Med udsigt Ved skoven
  • Bolig 140
  • Grund 1.031.271
  • Carport 34
  • Udhus 2.314
  • Værelser 4
  • Stuer 5
  • Etager 2
  • Opført 1974
Afstande
  • Indkøb 2 km
  • Skole 2 km

Har du spørgsmål?

Mariann Nørgaard
Liebhaveri, salg & vurdering
DET BEDSTE VALG
Til toppen