Fritidshus fra 2004 på ugeneret grund!

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Grønhøj, Magdalenevej 27, 9480 Løkken

Grønhøj
Magdalenevej 27, 9480 Løkken
· Flot fritidshus fra 2004
· Overalt er der valgt gedigne løsninger og en tidløs stil
· Fantastik vinduesparti i stuen
· Fremstår utrolig velholdt - både ude og inde
· 2 badeværelse, hvoraf det ene er udstyret med spa og sauna
· Stor indbydende og ugeneret terrassemiljø
· Få minutters gang til det skønne Vesterhav
· Et sommerhus i høj kvalitet og enkle materialer!

BELIGGENHED:
Nu har du mulighed for at blive ejer af et flot kvalitetsbyggeri fra 2004, som er opført i tidløs stil med lyse rum og flotte terrassearealer
Huset er beliggende ved skønne Grønhøj Strand, som har en af Danmarks vel nok bedste og flotteste sandstrande, og uanset om det er om sommeren, hvor man kan nyde strandlivet og havet, eller en skøn efterårsdag med storm over havet, så er dette område helt unikt og fantastisk. Fra området er der endvidere kun ca. 15 min. kørsel til du står på Torvet i enten Blokhus eller Løkken, som er to af Vestkystens absolut bedste badebyer, og her er der et væld af gode indkøbsmuligheder, i form af såvel små specialforretninger og supermarkeder - herudover er der et bredt udvalg af caféer og restauranter.
BOLIG:
Huset er indrettet i minimalistisk stil med en funktionel planløsning, som gør huset attraktivt for mange og egner sig særdeles godt til udlejning. Husets 97 kvadratmeter er fordelt på køkken, i åben forbindelse med den store stue, soveværelse, 2 værelser, alkove, badeværelse, gæstebadeværelse og bryggers. Køkkenet er i åben forbindelse med opholdsstuen og er indrammet af stort gulv til loft vinduesparti, som virkelig giver rummet en masse lys og varme, samt her er udgang til den store terrasse, hvor man altid kan finde en plads i solen. Den store stue fungerer i høj grad som husets hjerte, og her er det ikke svært at forestille sig de hyggelige stunder med familien, hvor brændeovnen knitrer og duften af nylavet kaffe fylder rummet. Det store badeværelse indeholder bruseniche, spa og rummelig sauna.
Til huset hører endvidere godt skur.
Alt i alt er der tænkt over detaljerne i dette skønne hus - både indendørs og udendørs. Fra du træder ind i huset, mærker man med det samme den fredfyldte stemning, som præger huset og mens man bevæger sig rundt, bemærker man med det samme den skønne kombination af hygge og rene linjer. Så er du på udkig efter et sommerhus med masser af charme og hygge, samtidig med et stilrent design? - ja så behøver du ikke lede længere!

  • Bolig 97
  • Grund 1.210
  • Udhus 7
  • Værelser 3
  • Stuer 1
  • Etager 1
  • Opført 2004
Grønhøj

Det fantastiske område Grønhøj Strand er beliggende midt mellem Blokhus og Løkken, og dette er den perfekte location for dem, der går efter fred og ro, og ønsker at komme lidt  væk fra de større badebyer. Ved Grønhøj finder man en af de bedste badestrande på den jyske vestkyst. Her er stranden helt fantastiske – om det er en varm sommerdag med hygge og boldspil, eller det er en kold efterårsdag med en lang gåtur.

Afstande
  • Blokhus by 9 km
  • Løkken by 6 km
  • Stranden 800 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Palle Andersen
Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG
Til toppen