Unik villa i engelsk cottage-stil - midt i Hasseris Villaby

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Indre Hassseris, Fuglevænget 4, 9000 Aalborg

Indre Hassseris
Fuglevænget 4, 9000 Aalborg
Unik villa i engelsk cottage-stil - midt i Hasseris Villaby

·Attraktiv beliggenhed på fredelig villavej lige midt i Hasseris Villaby
·Meget spændende ejendom opført i engelsk cottage-stil i 1925
·Flot rødkalket facade, hvide sprossevinduer og klassisk tegltag
·Flotte originale detaljer, masser af plads og herskabelig atmosfære
·Lyst og harmonisk hus med god sammenhæng mellem de enkelte rum
·Dejligt køkken-alrum og tre lyse stuer med blandt andet pejseindsats
·Tre børneværelser og stort master bedroom med udgang til altan
·Utroligt smuk landskabshave med stor græsplæne og fredfyldt terrasse

På en fredelig vej lige midt i Hasseris Villaby venter denne smukke engelsk inspirerede villa på at tage imod nye ejere. Her er tale om en ejendom, der virkelig skiller sig ud fra mængden med sin unikke arkitektur, elegante interiør og helt eventyrlige landskabshave.

Huset er opført i 1925 i klassisk engelsk cottage-stil og fremstår utroligt charmerende med sin rødkalkede facade, hvide sprossevinduer og smukke tegltag. Hele herligheden er omgivet af en frodig og helt lukket have med farverige blomster, gamle træer og en stor grøn græsplæne. Haven er totalt lukket og byder blandt andet på en dejlig terrasse omkranset af lindetræer, der giver en helt særlig atmosfære.

Også indvendigt fremstår huset i flot og velpasset stand med mange smukke og originale detaljer. Du bliver budt velkommen i en flot lys entré, hvor en kvartsvingstrappe fører op til førstesalen. Fra hallen er der videre adgang til de lyse stuer - tre af slagsen - der blandt andet byder på smukke trægulve, karnap og en hyggelig pejseindsats. Det dejlige køkken-alrum har god arbejdsplads til hjemmets kok, og herfra er der direkte adgang til det praktiske bryggers.

Fra den ene stue er der endvidere udgang til terrassen, og hele etagen opleves utroligt lyst og harmonisk med en god sammenhæng mellem de forskellige rum og mellem ude og inde.

Førstesalen byder på tre gode reelle værelser samt et stort master bedroom med indbyggede skabe og udgang til en dejlig altan. Etagen har endvidere et badeværelse, og hertil kommer et gæstetoilet i stueplan.

Denne smukke villa med den fantastiske have er vanskelig at yde retfærdighed kun med ord - den skal ganske enkelt opleves med egne øjne. Ring til os for en aftale allerede i dag - vi glæder os til at vise boligen frem.
  • Bolig 260
  • Kælder 60
  • Grund 1.576
  • Garage 20
  • Udhus 17
  • Værelser 4
  • Stuer 3
  • Etager 3
  • Opført 1925

Har du spørgsmål?

Jette Gudiksen
Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jette Gudiksen, og jeg har arbejdet med salg af boliger og ejendomme i Aalborg og omegn de seneste 20 år. I de sidste 10 år har jeg været en del af mægler-teamet hos ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen, hvor jeg også er medejer. Det vigtigste for mig som mægler er, at man kan sit fag i alle detaljer. Jeg er kun glad, hvis jeg efter en handel føler, at jeg har gjort et godt stykke arbejde, og at både køber og sælger er tilfredse. Jeg elsker at komme på arbejde hver dag.
DET BEDSTE VALG
Til toppen