Fantastisk liebhaverejendom i uforstyrrede naturomgivelser i Skørping

Ny pris

Sætervej 8, 9520 Skørping

Sætervej 8, 9520 Skørping
Fantastisk liebhaverejendom i uforstyrrede naturomgivelser i Skørping
·Utrolig mange anvendelsesmuligheder - ude som inde - stor grund!
·Midt i Skørping og samtidig tæt på store skovarealer
·Opført i lækre kvalitetsmaterialer i 1975
·Stråtag og fritlagte bjælkekonstruktioner
·Hele 384 velindrettede boligkvadratmeter
·Lækker poolafdeling med udgang til terrasse
·Store, lyse soveværelser og stuer
·Meget anvendeligt udhus på hele 75 m2

Skørping er en hyggelig stationsby, kun 20 minutters kørsel fra Aalborg. Der er bl.a. også nærbane til Aalborg, som gør det nemt for pendlere at komme til og fra arbejde, hvis man ikke benytter bil. I Skørping finder du alt, hvad du har brug for i hverdagen - hér er flere dagligvarebutikker, skole, børnehave, apotek, flere tøjbutikker og pizzaria, boghandler, apotek og meget meget mere - og ikke mindst Kulturstationen, hvor der i løbet af året er mange fine aktiviteter og ved siden af denne er den lille hyggelige biograf Kinorevyen. Der er gode muligheder for at dyrke sport i fritiden - med både stor sportshal, rideskole, nem adgang til skoven og de mange gå- og cykelstier og ikke mindst mountain-bike rute i Rebild Bakker - kun få kilomester fra Skørping. Alt-i-alt - noget for enhver smag.

Allerede når I nærmer jer den prominente indkørsel til Sætervej 8 i den nordlige del af Skørping, fornemmer I, at dette er en ejendom i absolut særklasse. Alene beliggenheden - tæt på skoven og alligevel midt i byen - er enestående, og når det gælder villaen, er der tale om ægte liebhaveri i gennemført stil.
Du får en fantastisk grund, med rigtig mange anvendelsesmuligheder: Måske har du lyst til at anlægge din egen tennisbane, gocart-bane til børnene eller en lille golfbane. Næsten kun din fantasi sætter grænserne for udfoldelsesmulighederne!

Villaen blev opført i lækre kvalitetsmaterialer i 1975, og med blandt andet stråtag og fritlagte bjælkekonstruktioner er her kælet for et gennemført charmerende udtryk, som bidrager til stedets skønne, varme atmosfære. Boligen byder på ikke mindre end 384 kvadratmeter, som blandt meget andet er udstyret med en lækker poolafdeling.

Poolafdelingen består af en mere end 20 kvadratmeter stor pool samt en sauna, badefaciliteter og et dejligt opholdsområde, som via skydedøre let kan forbindes med de solrige terrasser i husets store, ugenerede have. Afdelingen kan også let forbindes med stueplanets øvrige opholdsområde, som udgøres af hele tre skønne stuer og et køkken-alrum.

Opholdsrummene ligger en suite og i forskudte plan, hvilket bidrager til den gode sammenhæng i boligen. Fra stuen i det nederste plan er der adgang til husets vinkælder og underetagen, som byder på et bryggers samt flere regulære rum med mange anvendelsesmuligheder.

Husets soveværelser og badeværelser er fordelt med ét af hver i stueplan og to af hver på første sal. Førstesalens største soveværelse har en skøn altan, hvor I kan nyde morgensolen, når den titter frem over skovens trætoppe.

Grunden tæller hele 8.648 kvadratmeter og grænser op til smukke, åbne marker, så her er tale om en helt uforstyrret og meget naturskøn beliggenhed. Foruden en stor have og skønne terrassemiljøer er her et stort udhus, som for eksempel kan benyttes som gildesal, når venner og familie skal samles.

Kort fortalt er der tale om en ejendom, som er perfekt tilpasset livsnyderens behov, og som tilmed har en beliggenhed helt udover det sædvanlige.

Her er fred og ro - og alligevel bor du midt i byen.
Se andre boliger med samme karakteristika
Ved skoven
Følg boligen Hent opstilling Book fremvisning Send dit bud
 • Kontant 5.695.000
 • Udbetaling 285.000
 • Netto 19.942
 • Ejerudgift 6.912
 • Varmeudgift 4.007
 • Energimærke E
 • X
  Nettoudgift til standard finansiering pr. måned. Månedlige beløb til Ejerudgift og Varmeudgift
 • Tjek boliglån
 • Bolig 384
 • Kælder 30
 • Grund 8.648
 • Carport 75
 • Udhus 75
 • Værelser 5
 • Stuer 3
 • Etager 3
 • Opført 1975
Skørping

Blot 15 minutter syd for Aalborg finder du stationsbyen Støvring, der med sit naturskønne område, tiltrækker børnefamilierne, som ønsker at bo tæt på Aalborg, men alligevel med alle muligheder lige udenfor døren. I Støvring finder du 2 folkeskoler, gymnasium, et væld af fritidstilbud, bl.a. svømmehal, Kulturhus samt mange gode indkøbsmuligheder. Blot 10 minutter fra byen finder du Rold Skov og Rebild Bakker med et bredt udvalg af naturløbestier, mountainbikeruter og vandreruter samt naturlegepladser.

Afstande
 • Skolen 2500 m
 • Skov 100 m.
Relevante links

Har du spørgsmål?

Jette Gudiksen
Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jette Gudiksen, og jeg har arbejdet med salg af boliger og ejendomme i Aalborg og omegn de seneste 25 år. I de sidste 14 år har jeg været en del af mægler-teamet hos ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen, hvor jeg også er medejer. Det vigtigste for mig som mægler er, at man kan sit fag i alle detaljer. Jeg er kun glad, hvis jeg efter en handel føler, at jeg har gjort et godt stykke arbejde, og at både køber og sælger er tilfredse. Jeg elsker at komme på arbejde hver dag.
DET BEDSTE VALG

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

Ved din bestilling af uforpligtende fremvisning godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedr. boligen.

Når du afgiver et bud, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på dialog om dit bud.

Til toppen