ARKITEKTTEGNET LUKSUS HUS FRA 2013 MED SKØN PLACERING OG HAVKIG

Ny pris

Lyngtoften 4, 9493 Saltum

Lyngtoften 4, 9493 Saltum
ARKITEKTTEGNET LUKSUS HUS FRA 2013 MED SKØN PLACERING OG HAVKIG

· Arkitekttegnet luksus hus fra 2013
· Bedste beliggenhed og havkig
· Absolut liebhaverhus
· Fantastisk planløsning
· Smukt lysindfald i hele huset
· Lyse flotte klinkegulve og trægulve
· Lækker brændeovnsindsats
· Kuperet naturgrund

BELIGGENHED:
I det yderst attraktive område ved Faarup Klitvej og Saltum strand finder man dette utrolig velholdte og fantastiske fritidshus. Huset er smukt opført og bygget på grunden således man opnår en let tilgængelighed, men samtidigt er ugeneret og sig selv. Der er havkig fra huset og den helt unikke kuperede naturgrund.
Fra huset er der ganske kort afstand til en af Danmarks måske bedste badestrande og der er i området ligeledes rig mulighed for lange gåture m.m., eller man kan køre de få kilometer til enten Blokhus eller Løkken, der hver især byder på et bredt udsnit af
specialforretninger, dagligvareforretninger og restauranter m.m. Ikke langt fra huset ligger Fårup Sommerland, landsbyen Saltum og Jambo Feriepark med en gigantisk minigolfbane.

BOLIG:
Arkitekttegnet luksus hus fra 2013 med bedste placering og havkig. Huset er utrolig smukt og bygget i 3 forskudte plan direkte i klitten.
Opført i gode kvalitetsmaterialer hele vejen igennem, fremtræder med sine flotte sort malede facader, hvide vinduer, listepaptag yderst indbydende og dejligt.
Boligen er på 135 kvm. samt carport 24 kvm. Og 6 kvm. udhus.
Helt unik og lækker indretning med 3 forskudte plan. Der er tænkt meget over at få lyset og naturen ind i huset gennem de flotte designede vinduer og der er loft til kip, super flot klinkegulv og trægulv. Smuk brændeovnsindsats der kan opleves fra både stue og køkken.

Fantastisk planløsning og indretning. Dejligt, åbent køkken og opholdsrum i flere niveauer med enestående udsigt til den flotte natur, som omgiver huset på alle sider. Flot og luksuriøst badeværelse med spabad, sauna og naturligvis behagelig gulvvarme. Derudover har man også et lækkert gæstetoilet ligeledes med gulvvarme.
Huset har 3 rummelige soverum, hvor 2 har en dobbeltseng og det sidste har 2 enkeltsenge.

Huset omgives af en dejlig terrasse, som vender mod syd og vest, og hvor der er mulighed for god læ og samtidig nærhed til den smukke natur.
Naturligvis forefindes der havemøbler, parasol og grill.

Absolut liebhaverhus på en flot kuperet klitgrund, udlejes kun ganske få uger hver sommer og anvendes ellers af ejerfamilien.
Velholdt luksushus i den absolutte særklasse.
Se andre boliger med samme karakteristika
Med udsigt Ved vandet
Følg boligen Hent opstilling Book fremvisning Send dit bud
 • Kontant 4.195.000
 • Udbetaling 210.000
 • Netto 15.116
 • Ejerudgift 3.132
 • X
  Nettoudgift til standard finansiering pr. måned. Månedlige beløb til Ejerudgift og Varmeudgift
 • Tjek boliglån
 • Bolig 135
 • Grund 2.629
 • Carport 24
 • Udhus 6
 • Værelser 3
 • Stuer 1
 • Etager 1
 • Opført 2013
Saltum

Området er især kendt for sine fantastiske naturområder med mulighed for spændende gåture eller cykelture til stranden og ikke mindst Blokhus og Løkken. Herfra er der kort afstand til masser af aktiviteter for familien, såsom Fårup Sommerland, Fårup Skovhus, Legeplads, Golfbane, Fodboldgolf, ActionHouse samt badebyerne Blokhus og Løkken. Der er skønne sandstrande ved Saltum – og flere sommerhuse ligger i tæt gåafstand til vandet.  En skøn by/område, hvor du også finder gode indkøbsmuligheder og hyggelige specialforretninger.

Afstande
 • Blokhus by 5 km
 • Løkken by 10 km
 • Stranden 400 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Palle Andersen
Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

Ved din bestilling af uforpligtende fremvisning godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedr. boligen.

Når du afgiver et bud, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på dialog om dit bud.

Til toppen