Højt i Gug med udsigt og hele 5 børneværelser

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Johan Strøms Vej 7, 9210 Aalborg SØ

Johan Strøms Vej 7, 9210 Aalborg SØ
· Højt i Gug med udsigt
· Stisystemer til skole og indkøb lige ved huset
· Børnevenlig beliggenhed for enden af blind vej
· Mange værelser til den store familie
· Mulighed for at sætte sit eget præg

BELIGGENHED: Perfekt beliggenhed med kort afstand til alle hverdagens fornødenheder såsom dagsinstitutioner, Byplanvejens Skole, fritidsaktiviteter og indkøb. Fra adressen er der under et kvarter i bil til centrum og knap tre kilometer til motorvejen.

BOLIG: Velkommen indenfor i denne store velindrettede villa som byder på entre med gæstetoilet. Meget stor og lys vinkelstue med trægulve og med udgang til terrassen. Køkkenet ligger i umiddelbar forbindelse og der er god mulighed for at åbne op og få et køkken/alrum med et dejligt gennemgående lys. Stueetagen byder endvidere på bryggers samt hele 3 værelser samt badeværelse.

1. SAL: Dejligt lyst repos som fordeler alle værelser på etagen. 3 regulære børneværelser samt et stor soveværelse med udsigt over Aalborg fra den store altan. Gæstetoilet.
  • Bolig 217
  • Grund 721
  • Garage 24
  • Værelser 6
  • Stuer 2
  • Etager 2
  • Opført 1968 / 1982

Har du spørgsmål?

Jesper Lunau
Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jesper Lunau. Jeg er uddannet ejendomsmægler og har arbejdet med vurdering og salg af alle typer boliger de seneste 20 år i Aalborg Kommune og flere af nabokommunerne. Jeg har i mine år som ejendomsmægler opbygget et stort og bredt lokalkendskab, og der er stort set ikke den vej i Aalborg kommune, hvor jeg ikke har solgt en bolig, ligesom der ikke er en ejer-/andelsforening, hvor jeg ikke har taget turen på trapperne. Jeg bruger meget tid på mit netværk og netværksmøder, hvilket giver en stor kontaktflade med både købere og sælgere. Mine kendetegn som ejendomsmægler er ordentlighed, grundighed og styr på detaljerne.
DET BEDSTE VALG
Til toppen