RUMMELIGT SOMMERHUS MED ENESTÅENDE BELIGGENHED - BETAGENDE HAVUDSIGT FRA UDSIGTSPUNKT PÅ GRUNDEN

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Kalundborgvej 21, 9493 Saltum

Kalundborgvej 21, 9493 Saltum

· Enestående beliggenhed
· Havudsigt fra grunden
· Stor kuperet naturgrund
· Kun 300 meter til stranden
· Velfungerende sommerhus
· Helt unik planløsning, inddelt i 3 afdelinger
· Loft til kip og hyggelig atmosfære
· God udlejning

BELIGGENHED:
Stort og velfungerende sommerhus midt i det charmerende klitlandskab ved Saltum også kaldet Faarup Klitbakker. Huset ligger i den nordligste del af Blokhus og der er kun 3 km. til Blokhus langs stranden. Tæt på stranden og med mulighed for både at se solen stå op og gå ned. Saltum Klitplantage er et stort naturområde, hvor der er højt til himmelen og man er helt tæt på naturen. Via et stort forgrenet stisystem kan man vandre, løbe og cykle både korte og længere ture. Der er kun 300 meter til Saltum Strand; en bred og hvid sandstrand, hvor der både kan bygges sandslotte, bades i det fascinerende Vesterhav og leges i de store klitter. Man kan køre de få kilometer til enten Blokhus eller Løkken, der hver især byder på et bredt udsnit af specialforretninger, dagligvareforretninger og restauranter m.m. Ikke langt fra huset ligger Fårup Sommerland, landsbyen Saltum og Jambo Feriepark med en gigantisk minigolfbane.
Et oplagt ferieområde for den aktive familie.

BOLIG:
Sommerhuset er opført i 1984 og tilbygget i 2005 og har haft samme ejer lige siden opførelsen. Huset er på 163 kvm. og meget funktionelt indrettet med 3 afdelinger bestående af en meget hyggelig afdeling med stue og køkken med loft til kip og brændeovn samt alkove. En afdeling bestående af 2 dejlige soverum og et badeværelse. En afdeling bestående med 2 soverum og et luksusbadeværelse med spa og sauna samt vaskesøjle. Der er 8 sovepladser + 2 alkover og to badeværelser, hvilket gør det optimalt at tage mange personer afsted sammen.
Køkkenet har et dejligt lys fra vinduerne og rummer alle tænkelige hjælpemidler. Der er masser af skabs- og bordplads, og med tre barstole ved en del af køkkenbordet er der mulighed for, at hele familien kan tage del i madlavningen. Køkkenet er åbent mod spisepladsen og den store stue, som har en masse hyggekroge. Eksempelvis en stor alkove, hvor børnene kan lege hule eller de voksne nappe sig en lur. Soveværelserne har alle dobbeltsenge og gode skabe til tøj. Det ene badeværelse har bruser, spa og sauna og det andet er med brusekabine. Desuden er der et fantastisk opholdsrum i forbindelse med flotte indgangsparti, der kan anvendes på mange måder.
Inventar og møbler er en charmerende blanding af nyt og gammelt, alt velfungerende og af god kvalitet.

Huset har lofter til kip hvilket gør huset rummeligt og atmosfærefyldt. Der er installeret oliefyr, brændeovn, og solfanger.
Solfanger laver varmt vand til vandvarmeren og overskuddet går i gulvvarmen. Tilbygning fra 2005 har vandbåret gulvvarme.
Huset er opvarmet hele året og der forbruges ca. 1000 liter olie pr. år.

Endvidere er der carport og udhus på i alt 32 kvm.

Sommerhuset ligger dejligt ugenert fra naboer og forbipasserende på en skøn naturgrund, og med fire terrasser er der garanti for mange udetimer. Den ene terrasse er vestvendt og overdækket, de to andre har dejlig læ for vinden, så det altid er muligt at finde et roligt sted at spise eller nyde solen. Her er der fred og ro. Der er desuden både grill, havemøbler og en udendørs bruser, som man kan benytte sig af. Fra sommerhuset går en trappe op til en bænk, hvor man kan nyde synet af Vesterhavet og mærke vinden i ansigtet.

UDLEJNING:
God udlejning gennem Feriepartner.
Udlejet i juli og august og giver en lejeindtægt på ca. kr. 50.000,- i disse 2 måneder.
Se andre boliger med samme karakteristika
Ved vandet
 • Bolig 163
 • Grund 3.049
 • Carport 22
 • Udhus 10
 • Værelser 5
 • Stuer 1
 • Etager 1
 • Opført 1984 / 2005
Saltum

Området er især kendt for sine fantastiske naturområder med mulighed for spændende gåture eller cykelture til stranden og ikke mindst Blokhus og Løkken. Herfra er der kort afstand til masser af aktiviteter for familien, såsom Fårup Sommerland, Fårup Skovhus, Legeplads, Golfbane, Fodboldgolf, ActionHouse samt badebyerne Blokhus og Løkken. Der er skønne sandstrande ved Saltum – og flere sommerhuse ligger i tæt gåafstand til vandet.  En skøn by/område, hvor du også finder gode indkøbsmuligheder og hyggelige specialforretninger.

Afstande
 • Blokhus by 3 km
 • Løkken by 12 km
 • Stranden 300 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Palle Andersen
Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG
Til toppen