Arkitekttegnet perle i byen og i naturen

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Kirkedalen 1, 9230 Svenstrup J

Kirkedalen 1, 9230 Svenstrup J
· Spændende arkitekttegnet villa i retrostil
· Unik beliggenhed med ly af skov og med eget engareal
· 6 store værelser + soveværelse
· God stil i materialevalg
· Få minutter på cykel til skole og idrætshal
· Meget velholdt bolig både ude og inde
. Dobbelt carport

Her går plads, stil og en skøn beliggenhed op i en højere enhed for at danne en optimal ramme om familielivet. Svenstrup er stedet, hvor I finder denne originale 70er-villa, der har hele syv værelser, to badeværelser plus to toiletter. Der følger tilmed 1,9 hektar jord med, og grunden grænser op til en smuk løvskov.

Villaen er en arkitekttegnet etplans fra 1970, og der har blot været en ejer. De mange kvadratmeter står skarpt med en fornuftig opdeling mellem de fælles opholdsrum i den ene længe samt de private gemakker i den anden. Boligen er samtidig overordentligt velholdt. Blandt andet er taget renset og malet, loftet er efterisoleret og olietanken er udskiftet - alt sammen inden for de senere år.

Retrostilen er gennemgående fra ende til anden. Læg blot mærke til de flotte nøddebrune klinker, der er gennemgående i hele boligen, badeværelsernes dueblå kvadratiske vægfliser og HTH-køkkenets elementer med kuglerunde greb.

Spisestuen og dagligstuen adskilles af en flot pejseindsats med integreret siddeplads - alt i samme hvide mursten, som både gangen til fem af værelserne, husets facade og søjlegang er bygget i, så der skabes en god sammenhæng mellem det indre og ydre udtryk. Både stuen og gangen er desuden udstyret med store gulv-til-loft vinduespartier, så hele huset nyder godt af et fremragende lysindfald.

Langs gangen er der udenfor en overdækket terrasse, der pyntes af netop søjlegangen. Både fra huset og haven er der en skøn udsigt til skoven, som baghaven grænser op til. Derudover består grunden af et stort engareal med plads til hobbydyr. Langs engen løber en å, hvor man kan fiske, og en vandresti følger åløbet, så den oplagte luftetur med hunden også ligger lige for.

I Svenstrup er der folkeskole, fritidsordning samt særdeles gode indkøbsmuligheder. Fem minutter bag rattet bringer jer desuden til for eksempel Aalborg Storcenter.

Dette er en enestående mulighed for at få en flot og spændende bolig med beliggenheden i top.
  • Bolig 267
  • Grund 19.440
  • Carport 48
  • Værelser 8
  • Stuer 2
  • Etager 1
  • Opført 1970

Har du spørgsmål?

Jesper Lunau
Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jesper Lunau. Jeg er uddannet ejendomsmægler og har arbejdet med vurdering og salg af alle typer boliger de seneste 20 år i Aalborg Kommune og flere af nabokommunerne. Jeg har i mine år som ejendomsmægler opbygget et stort og bredt lokalkendskab, og der er stort set ikke den vej i Aalborg kommune, hvor jeg ikke har solgt en bolig, ligesom der ikke er en ejer-/andelsforening, hvor jeg ikke har taget turen på trapperne. Jeg bruger meget tid på mit netværk og netværksmøder, hvilket giver en stor kontaktflade med både købere og sælgere. Mine kendetegn som ejendomsmægler er ordentlighed, grundighed og styr på detaljerne.
DET BEDSTE VALG
Til toppen