Blokhus - Flot placeret på skøn kuperet klitgrund

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Egebæksvej 29, 9492 Blokhus

Egebæksvej 29, 9492 Blokhus

· Fantastisk velholdt fritidshus
· Super beliggenhed
· Flot kuperet klitgrund
· Skønt indrettet
· Dejlige terrasser
· Kort afstand til stranden via. sti
· God garage med anneks
· Ingen udlejning - kan overtages straks

BELIGGENHED: Dette skønne og fantastisk beliggende fritidshus i Blokhus skal opleves - her er der tænkt på alt, om det er den fantastiske placering i området, eller indretningen, ja så er der virkelig tænkt på det hele.
Allerede når man drejer ud af Pirupshvarrevej og bevæger sig mod nord ud til huset, så stiger forventningerne, og jo nærmere man kommer dette dejlige og fantastisk beliggende hus, jo større bliver de, og lad det være sagt med det samme, man bliver IKKE skuffet.
Her er der plads til afslapning, hygge, og total afstresning, enten det er flere ugers ferie eller bare nogle enkelte dage.

BOLIG: Så snart du drejer ind på grunden fornemmer du freden og idyllen som er herskende på dette fantastiske sted, du ser huset som med sin beliggenhed på toppen af klitten træder flot frem, og man kan næsten ikke vente med at få parkeret. Man tager de få skridt op til huset, får nøglen i døren og træder ind i dette skønne hus.

Her er der tænkt på en indretning som gør at man har opholdsarealerne mod syd og med en flot udsigt ud til området, og den stærkt kuperede klitgrund.

I huset finder man ikke færre end 3 gode soverum, et fint badeværelse med bruseniche, en skøn opholdsstue med åben forbindelse til et pænt køkken med hvide elementer, og endelig er der en god entré.

Huset er med lofter til kip, hvilket er med til at give en skøn rum fornemmelse.

Endvidere er der i forbindelse med husets garage lavet et rigtig fint anneks med yderligere mulighed for ekstra sovepladser (dog ikke godkendt til beboelse).

UDLEJNING: Ingen udlejningsaftale - kan overtages straks.
  • Bolig 65
  • Grund 3.715
  • Garage 16
  • Udhus 2
  • Værelser 4
  • Stuer 1
  • Etager 1
  • Opført 1986
Blokhus

En pulserende ferieby – en af Vestkystens perler – det er betegnelsen for Blokhus. Der er kilometervis af hvid sandstrand, et aktivt byliv med koncerter på Torvet hen over sommeren, Shopping Center midt i byen og et væld af fine spisesteder. I udkanten af Blokhus mod syd – bagved byen og stranden – finder man den hyggelige ferieby Hune. Hér er et flot landskab af rolig skov- klit- og hede, og med flere gode vandre- /og cykelruter i Blokhus Klitplantage, og hvor der ligeledes findes stor naturlegeplads. Holder man ferie i Blokhus eller Hune, kommer man ikke udenom Fårup Sommerland.

Afstande
  • Blokhus by 2,5 km
  • Stranden 250 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Hans Henrik Hansen
Butikschef - Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG
Til toppen