SUPER LÆKKERT ARKITEKTTEGNET HUS OPFØRT 2005 I DEN BEDSTE KVALITET

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Ferren Syd 62, 9492 Blokhus

Ferren Syd 62, 9492 Blokhus

· Fantastisk beliggende villa / fritidshus
· Kan anvendes som helårs- og fritidshus
· Virkelig velholdt hus og naturgrund
· Gåafstand til Blokhus Torv og stranden
· Bygget i bedste kvalitet
· Super god indretning
· Blokhus Plantage som nærmeste nabo
· 80%-belåning i kreditforening

BELIGGENHED:
Fantastisk beliggenhed på en naturgrund for enden af blind stikvej, direkte ved Blokhus Klitplantage.
Ferren Syd er beliggende i Blokhus i gåafstand til byen og stranden, og man finder her en naturlig fred og ro, og er man på udkig efter et sted til afslapning, så er dette stedet. Adgang til fælles legeplads og multibane med mulighed for at spille tennis, håndbold og fodbold mv..
I området finder man noget af den skønneste natur, og der er adskillige smukke vandreture i plantagen, eller i området omkring byen.

Blokhus har igennem de seneste år gennemgået en kolossal forvandling, og fremtræder i dag som en af de skønneste badebyer på den Jyske Vestkyst - her er der et bredt udvalg af hyggelige specialforretninger, dagligvarebutikker, og ikke mindst hyggelige restauranter m.m.
Er man til gå- og løbeture, cykelture eller familiehygge i skoven, så har Blokhus lige det der skal til i den populære Gate-way. Desuden er der kun kort afstand til en flot golfbane og til Fårup Sommerland.

BOLIG:
Velkommen til denne unikke, fantastiske og velbyggede arkitekttegnede luksus villa, som også kan anvendes som fritidshus. Huset er opført i 2005 i de absolut bedste materialer og fremtræder super lækkert og indbydende overalt. Her er der tænkt på funktionalitet og indretning, og overalt hvor du kommer frem i huset skinner dette fuldstændig igennem. Der er lagt vægt på at få masser af lys ind i huset. Gulvvarme i hele stueplan. Huset opvarmes med naturgas.

INDEHOLDER i STUEPLAN:
Superflot køkken med alt i hårde hvidevarer. Hyggelig atmosfærefyldt opholdsstue med loft til kip, der gør rummet helt specielt, centralt placeret brændeovn samt udgang til ugenert syd-vestvendt terrasse med Blokhus Plantage som nærmeste nabo. Super lækkert badeværelse med spa, sauna og stor bruseniche. 2 gode soveværelser. Rummelig entré.

INDEHOLDER PÅ 1. SAL:
2 gode soveværelser samt et lækkert badeværelse.

Super lækker, præsentabel og fuldstændig fantastisk villa som også kan benyttes som fritidshus, og med en beliggenhed som du kun sjældent finder.
Det er ganske enkelt umuligt at lave en fyldestgørende beskrivelse af dette helt unikke hus, det skal opleves for at få alle detaljerne med....
En perle der skal opleves.

Kontakt Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen for yderligere information og fremvisning.
Se andre boliger med samme karakteristika
Ved skoven
  • Bolig 140
  • Grund 753
  • Udhus 5
  • Værelser 4
  • Stuer 1
  • Etager 2
  • Opført 2005
Blokhus

En pulserende ferieby – en af Vestkystens perler – det er betegnelsen for Blokhus. Der er kilometervis af hvid sandstrand, et aktivt byliv med koncerter på Torvet hen over sommeren, Shopping Center midt i byen og et væld af fine spisesteder. I udkanten af Blokhus mod syd – bagved byen og stranden – finder man den hyggelige ferieby Hune. Hér er et flot landskab af rolig skov- klit- og hede, og med flere gode vandre- /og cykelruter i Blokhus Klitplantage, og hvor der ligeledes findes stor naturlegeplads. Holder man ferie i Blokhus eller Hune, kommer man ikke udenom Fårup Sommerland.

Afstande
  • Indkøb 800 m
  • Stranden 1200 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Palle Andersen
Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG
Til toppen