Velholdt funkisvilla i Guldbæk med skøn beliggenhed midt i skoven

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Guldbækvej 123, 9530 Støvring

Guldbækvej 123, 9530 Støvring
Velholdt funkisvilla i Guldbæk med skøn beliggenhed midt i skoven

·Velholdt funkisvilla med spændende planløsning
·God beliggenhed i Guldbæk - med skoven som baghave
·Flot badeværelse med stort ovenlysvindue
·Stor kælderareal med bl.a. vinkælder
·Lækker skovhave med masser af grønt
·Solrig, hævet træterrasse samt dobbelt carport
·Hyggeligt lokalmiljø med vuggestue, børnehave og friskole
·Under 20 minutters kørsel til centrum af Aalborg.


Denne funkis lignende villa ligger i Guldbæk syd for Aalborg, og den henvender sig til jer, der søger en bolig i naturskønne omgivelser med kort afstand til byen. Fra Guldbæk er der ligeledes kort afstand til indkøbsmuligheder i både Støvring, Godthåb, Ø. Hornum, Svenstrup og City Syd. Her får I ikke bare en flot og velholdt bolig, men også en stor grund med indbydende udemiljøer samt en fantastisk beliggenhed midt i skoven, hvor rådyrene dagligt lægger vejen forbi.

Ejendommen er inspireret af funkisstilen, og der er fokuseret på at skabe optimale betingelser for beboerne. Villaen har desuden luftvarmeanlæg samt solfanger (opvarmning vand) på taget, og i kælderen er en integreret garage.

Boligen er ganske rummelig, og indeholder et areal godkendt til liberalt erhverv i form af et lille kontor, som relativt nemt kan lukkes af og indrettes som værelse. Boligens to badeværelser er renoveret i 2013, og det ene har et stort ovenlysvindue, så I bader direkte under stjernerne.

Boligen har ialt fire værelser, og den er gennemgående udført med store vinduer, som ud over et flot lysindfald også giver en fornemmelse af, at skoven kommer helt ind i hjemmet. Yderligere får I et gulvopvarmet bryggers med vaskefaciliteter, og i kælderen ligger foruden et fyrrum også større rum, der bl.a. er indrettet til en dejlig vinkælder.

Endelig får I et rummeligt opholdsområde med køkken-alrum og stue i åben forbindelse - et skønt sted, hvor familien kan samles. Både den tilstødende spiseafdeling og opholdsstuen er udstyret med brændeovn.

Den store have fremstår som en hyggelig naturgrund med træer, rhododendron og azalia. På sydsiden af huset er der anlagt en stor og delvist overdækket træterrasse over en swimmingpool, der nemt kan genåbnes.

Guldbæk har et stærkt lokalmiljø med en aktiv borgerforening, og der findes i Guldbæk både vuggestue, børnehave og friskole. Fra adressen har I endvidere E45 inden for rækkevidde, så I kan køre til centrum af Aalborg på mindre end 20 minutter.

Kontakt os for en fremvisning.
 • Bolig 171
 • Kælder 79
 • Grund 5.010
 • Carport 25
 • Udhus 10
 • Værelser 4
 • Stuer 2
 • Etager 2
 • Opført 1971
Støvring

Blot 15 minutter syd for Aalborg finder du stationsbyen Støvring, der med sit naturskønne område, tiltrækker børnefamilierne, som ønsker at bo tæt på Aalborg, men alligevel med alle muligheder lige udenfor døren. I Støvring finder du 2 folkeskoler, gymnasium, et væld af fritidstilbud, bl.a. svømmehal, Kulturhus samt mange gode indkøbsmuligheder. Blot 10 minutter fra byen finder du Rold Skov og Rebild Bakker med et bredt udvalg af naturløbestier, mountainbikeruter og vandreruter samt naturlegepladser.

Sælger udtaler sig

"Det bedste er, at du bor ude i naturen og har den lige uden for døren, men alligevel befinder du dig midt i et lille lokalsamfund med små hundrede husstande, som hver har deres tønde land. Der er både børnehave og en friskole derude, og samtidig er der under 20 kilometer til Aalborg centrum."

Afstande
 • Aalborg City 16 km
 • Aalborg Storcenter 11 km
 • Indkøb 5 km
 • Skolen 1,6 km
Relevante links

Har du spørgsmål?

Jette Gudiksen
Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jette Gudiksen, og jeg har arbejdet med salg af boliger og ejendomme i Aalborg og omegn de seneste 20 år. I de sidste 10 år har jeg været en del af mægler-teamet hos ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen, hvor jeg også er medejer. Det vigtigste for mig som mægler er, at man kan sit fag i alle detaljer. Jeg er kun glad, hvis jeg efter en handel føler, at jeg har gjort et godt stykke arbejde, og at både køber og sælger er tilfredse. Jeg elsker at komme på arbejde hver dag.
DET BEDSTE VALG
Til toppen