SUPER FLOT ARKITEKTTEGNET FRITIDSHUS - SALTUM STRAND

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Vagtelvej 4, 9493 Saltum

Vagtelvej 4, 9493 Saltum

· Super lækkert arkitekttegnet fritidshus
· Havudsigt fra 1. sal
· 375 meter til stranden
· Pragtfuld naturgrund på 2.513 kvm.
· Eksklusivt hus med maritim atmosfære
· Bygget i bedste kvalitet
· Lavenergihus med solceller
· Dobbelt carport og dobbelt garage

BELIGGENHED:
I det attraktive fritidshus område ved Saltum Strand finder man dette arkitekttegnede fritidshus opført af Sonnehuse. Huset er smukt opført og bygget på en helt fantastisk naturgrund. Der er havudsigt fra husets 1. sal hvor solnedgangen kan nydes en sommeraften.
Fra huset er der 375 meter til en af Danmarks måske bedste badestrande og der er i området ligeledes rig mulighed for lange gåture m.m., eller man kan køre de få kilometer til enten Blokhus eller Løkken, der hver især byder på et bredt udsnit af specialforretninger, dagligvareforretninger og restauranter m.m. Inden for kort afstand finder man også Fårup Sommerland og golfbane.

BOLIG:
Arkitekttegnet kvalitetshus opført af Sonnehuse i 2004 og bygget i bedste materialer. Dobbelt carport og dobbelt garage.
Sortmalet facade med vinduer i mahogni. Gulvvarme i klinkegulvene i stueplan.
Lavenergihus med solceller. Opvarmet med elvarme og brændeovn. Der er installeret alarmanlæg, internet fra Telenor, Viasat TV.

STUEPLAN:
Fantastisk køkken/alrum med kogeø. Lille hyggelig stue med brændeovn. 2 store værelser. Luksusbadeværelse med maritim atmosfære, lækker spa, bruseniche og flot skabsarrangement. Super flot gæstebadeværelse med samme maritime stemning, bruseniche og flot skabsarrangement. Lille mellemgang med vaskemaskine og tørretumbler.

1. SAL:
Super lækker 1. sal med loft til kip.
Stor dejlig stue med havudsigt og flot udsigt til klitterne. Udgang til skøn overdækket altan med havudsigt - her kan man sidde og spise samtidig med at man kan nyde solnedgangen. Dejligt soveværelse.

Har man brug for ekstra sovepladser er der gode muligheder i udhuset som er indrettet som anneks (ikke godkendt til beboelse). Ligeledes kan man indrette ekstra sovepladser eller en udsigtsstue ovenpå garagen, hvor der er lagt gulv (ikke godkendt til beboelse) - her fra er der også en flot havudsigt.

Dobbelt carport som er integreret med huset.
Fritliggende dobbelt garage. 1.salen på garagen er belagt med gulv og giver således mange udnyttelsesmuligheder. Der er flot havudsigt og udsigt til klitterne.
Integreret udhus på 9 kvm. i forbindelse med garagen.

Fuldstændig fantastisk hus og beliggenhed i Saltum kun 375 meter fra stranden og Vesterhavet.

UDLEJNING:
Dansommer der giver en årlig lejeindtægt på 150.000,- + forbrug.
 • Bolig 154
 • Grund 2.513
 • Garage 47
 • Udhus 12
 • Værelser 4
 • Stuer 2
 • Etager 2
 • Opført 2004
Saltum

Området er især kendt for sine fantastiske naturområder med mulighed for spændende gåture eller cykelture til stranden og ikke mindst Blokhus og Løkken. Herfra er der kort afstand til masser af aktiviteter for familien, såsom Fårup Sommerland, Fårup Skovhus, Legeplads, Golfbane, Fodboldgolf, ActionHouse samt badebyerne Blokhus og Løkken. Der er skønne sandstrande ved Saltum – og flere sommerhuse ligger i tæt gåafstand til vandet.  En skøn by/område, hvor du også finder gode indkøbsmuligheder og hyggelige specialforretninger.

Afstande
 • Blokhus by 5,5 km
 • Løkken by 10 km
 • Stranden 400 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Palle Andersen
Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG
Til toppen