Skøn plet midt i Blokhus by

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Paa Bakken 4, 9492 Blokhus

Paa Bakken 4, 9492 Blokhus

· Skønt beliggende fritids/helårshus
· Centralt i Blokhus by
· Opført i kvalitets materialer overalt
· Skønt indrettet
· Kort afstand til by og strand
· Store dejlige terrasser hele vejen rundt
· Ingen bopælspligt i Blokhus
· Udlejningsaftale igennem Feriepartner Blokhus

BELIGGENHED: Allerede når man nærmer sig Blokhus fornemmer man, at nu venter der noget ganske særligt, og er destinationen Paa Bakken 4, så bliver man bestemt ikke skuffet, men mere om dette pragtfulde hus lidt senere...
Det helt unikke og ganske specielle ved Blokhus er ganske enkelt svær at forklare, men kom og oplev luften, det specielle lys og ikke mindst duften af havet, klitterne og de flotte lyngsletter. Så har du lidt fornemmelsen, og læg så dertil en af den Jyske Vestkysts flotteste badebyer, så er du ved at være der...

BOLIG: Der er her tale om en skøn bolig som kan benyttes både som fritids og helårshus idet der ikke er bopælspligt i Blokhus by. En fantastisk mulighed som er de få forundt..
Huset er hele vejen igennem opført i de bedste materialer og fremstår særdeles flot og meget velholdt, og som noget helt specielt er huset opvarmet med naturgas, og de fleste lofter er ført i kip, hvilket giver denne helt specielle rumfølelse.

Allerede når man parkere bilen og skal træde ind i huset, så fornemmer man den skønne ro der er på stedet, til trods for at huset ligger midt i Blokhus og kun få minutters gang fra byens centrum og stranden.

En beskrivelse af husets indretning vil være overflødig, se plantegningen og de flotte billeder der til fulde dække - og ring så og bestil en fremvisning af dette skønne hus inden du bestemmer dig for noget andet..

UDLEJNING: Udlejet igennem Feriepartner Blokhus.
  • Bolig 90
  • Grund 625
  • Udhus 10
  • Værelser 3
  • Stuer 1
  • Etager 1
  • Opført 2002
Blokhus

En pulserende ferieby – en af Vestkystens perler – det er betegnelsen for Blokhus. Der er kilometervis af hvid sandstrand, et aktivt byliv med koncerter på Torvet hen over sommeren, Shopping Center midt i byen og et væld af fine spisesteder. I udkanten af Blokhus mod syd – bagved byen og stranden – finder man den hyggelige ferieby Hune. Hér er et flot landskab af rolig skov- klit- og hede, og med flere gode vandre- /og cykelruter i Blokhus Klitplantage, og hvor der ligeledes findes stor naturlegeplads. Holder man ferie i Blokhus eller Hune, kommer man ikke udenom Fårup Sommerland.

Afstande
  • Blokhus by 100 m
  • Stranden 900 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Hans Henrik Hansen
Butikschef - Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG
Til toppen