SKAGEN - DRACHMANNS GAARD

Trondsvej 22, 2. TH., 9990 Skagen

Trondsvej 22, 2. TH., 9990 Skagen

· Sublimt beliggende ejerlejlighed
· Lige i hjertet af Skagen
· Skøn altan med udsigt til havnen
· Dejligt indrettet overalt
· Eksklusivt design overalt
· Parkeringsplads i kælderen
· Elevator lige til lejligheden

BELIGGENHED: Med højt til loftet indbyder Skagens natur til eftertanke og enestående oplevelser. På havnen frister fiskekutterne med dagens fangst og de karakteristiske røde træhuse med fiskerestauranter på stribe. Byen med de hyggelige huse med gule facader og røde tegltage emmer af atmosfære og summer af liv.
Skagen er himmel, hav og storslået natur - Skagen er liv og oplevelser.

Fra Drachmanns Gaard er det hele indenfor rækkevidde....

BOLIG: Der er på alle måder tale om et flot og luksuriøst byggeri, beliggende lige bag den pulserende gågade og med udsigt til de legendariske røde fiskepakhuse på havnen.

Der er i sandhed tale om et enestående og kvalitetsmæssigt topklasse byggeri, her er ikke overladt noget til tilfældighederne.

Det hele starter allerede ved ankomsten til ejendommen, her parkeres bilen i den underjordiske parkeringskælder hvortil der kun er adgang med personlig security key. Fra kælderen er der via elevator direkte adgang op til den etage lejligheden ligger på.
Når man så træder videre ind i denne skønne lejlighed på ikke færre end 98 kvm. oplever man igen en lys, vidunderlig indretning der med sine flotte egeparket gulve, flotte gipslofter med stukkanter, og skønne småsprossede vinduer er med til at give det hele et flot og luksuriøst udseende.

Lejligheden er indrettet med stor rummelig entré/hall med plads til vaskemaskine og tørretumbler, stort dejligt soveværelse, flot badeværelse med bruseniche og interiør i topklasse, skøn kombineret køkken og opholdsstue med udgang til en fantastisk altan hvorfra der er udsigt ud over byen og ned over havnen, i forbindelse med stuen er der ligeledes opgang til en stor lækker hems som er indrettet som ekstra soveværelse, og endelig er der et skønt rummeligt soveværelse.

Gå ikke glib af en fremvisning af denne skønne lejlighed, køb den nu og gå en fantastisk tid i møde i Skagen, det bliver ikke meget bedre.
Se andre boliger med samme karakteristika
Med udsigt Ved vandet
Følg boligen Hent opstilling Book fremvisning Send dit bud
 • Kontant 3.495.000
 • Udbetaling 175.000
 • Netto 13.055
 • Ejerudgift 3.269
 • Varmeudgift 500
 • Energimærke B
 • X
  Nettoudgift til standard finansiering pr. måned. Månedlige beløb til Ejerudgift og Varmeudgift
 • Bolig 98
 • Værelser 2
 • Stuer 1
 • Etager 1
 • Opført 2010
Skagen

Danmarks nordligste by – beliggende i Frederikshavn Kommune i Region Nordjylland. Byen med fleste solskinstimer i Danmark og et helt fantastisk lys. Byen med den mest unikke natur og de mange hvide sandstrande. Skagen er kendt for sit helt fantastiske ferieliv. Du kender sikkert også de berømte Skagensmalere, Den tilsandede Kirke i Gl. Skagen og ikke mindst Grenen hvor de 2 have mødes. Fiskeriet har altid været en meget vigtig indtægtskilde i Skagen. Havnen er udvidet flere gange – sidst i 2015 – hvor der er etableret nyt havnebassin med kajplads til også de store krydstogtskibe som i stigende grad besøger Skagen. 

Afstande
 • Vandet 50 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Hans Henrik Hansen
Butikschef - Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG
Til toppen