SALTUM - på kanten af byen

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Vestergaardsvej 10, 9493 Saltum

Vestergaardsvej 10, 9493 Saltum

· Fantastisk beliggende ejendom
· Gennemført i alle detaljer
· Flot og unikt indrettet
· Opført i bedste materialer
· Fin indrettet hestestald
· Stor dobbelt garage
· Jorden ligger lige ved ejendommen
· Kort afstand til skole, børnehave m.m.

BELIGGENHED: Lige på kanten af Saltum by finder man denne helt unikke og enestående landejendom, opført i 2005 i de absolut bedste materialer og ejendommen udstråler kvalitet hele vejen igennem såvel inde som ude.
Ønsker man at bo på landet, men alligevel have alle byens mange muligheder inden for rækkevidde, så er dette absolut en god mulighed. Ejendommen er beliggende i gåafstand fra skole, børnehave, indkøb m.m. og læg hertil at hesten kan græsse på marken lige bag ejendommen, så bliver det næsten ikke bedre..

BOLIG: Allerede ved ankomsten til ejendommen fornemmer man skønheden over stedet, her er der tænkt over det hele og stedet som er opført i 2005 fremtræder i dag som en sand perle, flot placeret på grunden og i omgivelserne.

Når bilen er parkeret, enten på den rummelige gårdsplads eller måske i den dobbelte garage, bevæger man sig ind til stuehuset, et stort flot byggeri som fremtræder særdeles indbydende. Her foran huset er der lavet en unik og skøn gårdhave som binder de to sidefløje med garage i den ene side og hestestald i den anden, flot sammen med stuehuset i midten.

At lave en fyldestgørende beskrivelse af stuehuset vil være svært, men der er tænkt i store praktiske og dejlige rum, der giver plads til den store pladskrævende familie, men også gør huset praktisk for familien som bare ønsker sig en sand oase til afslapning og hygge.

Bag huset er jorden beliggende og det er indhegnet til hestehold, men kan selvfølgelig også rumme alle mulige andre former for dyrehold, det er kun fantasien der sætter grænser.

Staldbygningen som er opført i samme flotte stil som resten af ejendommen er i dag indrettet til Islænderheste, men også her kan det anvendes som man ønsker sig det..

Ring allerede i dag og få en fremvisning af dette vidunderlige og flotte sted.
  • Bolig 233
  • Grund 25.669
  • Garage 59
  • Udhus 132
  • Værelser 4
  • Stuer 2
  • Etager 2
  • Opført 2005
Saltum

Området er især kendt for sine fantastiske naturområder med mulighed for spændende gåture eller cykelture til stranden og ikke mindst Blokhus og Løkken. Herfra er der kort afstand til masser af aktiviteter for familien, såsom Fårup Sommerland, Fårup Skovhus, Legeplads, Golfbane, Fodboldgolf, ActionHouse samt badebyerne Blokhus og Løkken. Der er skønne sandstrande ved Saltum – og flere sommerhuse ligger i tæt gåafstand til vandet.  En skøn by/område, hvor du også finder gode indkøbsmuligheder og hyggelige specialforretninger.

Afstande
  • Skolen 350 m
  • Stranden 5000 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Hans Henrik Hansen
Butikschef - Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG
Til toppen