Udsigtsvilla til totalmodernisering

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Hasseris, Skolebakken 23, 9000 Aalborg

Hasseris
Skolebakken 23, 9000 Aalborg
- Rummelig villa på lukket vej i Hasseris.
- Fantastisk udsigt til Limfjorden og Hasseris Kirke.
- Attraktiv beliggenhed tæt på indkøb og skole.
- Fuld kælder med mange muligheder for pladskrævende hobbyer.
- Fire værelser samt badeværelse og gæstetoilet.
- Stor og lys opholdsstue med hyggelig pejs.
- Overdækket terrasse ud med dejlig udsigt over det åbne landskan
- Let holdt og lukket have med retning mod vest.

Udsigtsvilla beliggende højt på lukket vej i Hasseris. Huset trænger til en gennemgribende istandsættelse, hvilket er jeres mulighed for at sætte et personligt aftryk på det nye hjem. Beliggenheden kan der ikke laves om på, og det ville også være mærkeligt at ønske sig, når huset ligger på toppen af Skolebakken. Der er en fantastisk udsigt over det åbne landskab, hvor I kan se både Limfjorden og Hasseris Kirke.

Beliggenheden har endda flere fordele end udsigten, da I kommer til at bo i et meget fredeligt område ganske få skridt fra skoven. Hvis der er børn i familien, kan de hurtigt og sikkert nå frem til Stolpedalsskolen, der ligger under fem minutters gang fra døren. De skal ikke krydse en eneste vej. Indkøb kan hurtigt klares i Hasseris Bymidte, og der er kun tre kilometer til hjertet af Aalborg, hvor shoppemulighederne og restaurantudvalget er endnu bedre.

Villaen byder på et rummeligt stueplan, og desuden er der en fuld kælder med mange muligheder. Dertil kommer en stor grund med en vestvendt have ud til det flotte landskab.

Stueplan består af fire værelser samt et badeværelse og et gæstetoilet. Dertil kommer et U-formet køkken, en hyggestue og en stor opholdsstue med pejs. I kælderen får I et vaskerum og hele syv disponible rum foruden et stort multirum, der er perfekt til hobbyrum eller gildesal.

I haven får I en overdækket terrasse, hvor I kan nyde eftermiddagskaffen med Limfjorden i baggrunden. Der er lukket ud mod vejen, så I kan trygt slippe børnene løs til fri leg.
  • Bolig 189
  • Kælder 189
  • Grund 1.322
  • Carport 16
  • Værelser 4
  • Stuer 2
  • Etager 2
  • Opført 1953 / 1987

Har du spørgsmål?

Jesper Lunau
Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jesper Lunau. Jeg er uddannet ejendomsmægler og har arbejdet med vurdering og salg af alle typer boliger de seneste 20 år i Aalborg Kommune og flere af nabokommunerne. Jeg har i mine år som ejendomsmægler opbygget et stort og bredt lokalkendskab, og der er stort set ikke den vej i Aalborg kommune, hvor jeg ikke har solgt en bolig, ligesom der ikke er en ejer-/andelsforening, hvor jeg ikke har taget turen på trapperne. Jeg bruger meget tid på mit netværk og netværksmøder, hvilket giver en stor kontaktflade med både købere og sælgere. Mine kendetegn som ejendomsmægler er ordentlighed, grundighed og styr på detaljerne.
DET BEDSTE VALG
Til toppen