Lækker lejlighed på toppen af Hasseris - panoramaudsigt mod Limfjorden

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Hasseris, Svanehøj 21, 1. TV., 9000 Aalborg

Hasseris
Svanehøj 21, 1. TV., 9000 Aalborg
Lækker lejlighed på toppen af Hasseris - panoramaudsigt mod Limfjorden
·Fantastisk lejlighed
·Panoramaudsigt over fjorden
·Stor, vestvendt terrasse
·Overdækket altan med morgensol
·Arkitekttegnet elevatorejendom fra 2006
·Lige til at flytte ind i
·Kvalitetsmaterialer hele vejen igennem
·Privat garage med depotrum medfølger

Denne lyse og lækre liebhaverlejlighed er placeret på Svanehøj i Hasseris med en udsøgt panoramaudsigt over fredede områder og Limfjorden.
Lejligheden ligger i en arkitekttegnet elevatorejendom fra 2006, og den rummelige bolig suppleres af en stor terrasse og en overdækket altan. Med i handlen følger desuden en privat garage med tilhørende depotrum. Fra såvel bolig som terrasse kan I nyde den fænomenale udsigt mod fjorden, og det vestvendte vue imponerer desuden dagligt med solnedgang over Egholm, Gjøl og Nibe Bredning. Også Hasseris hustage har I udsigt over, og når solen bliver for skarp, kan en markise køres ud over terrassen.
Da det grønne område foran ejendommen er fredet, er I ovenikøbet sikre på, at det naturskønne nærmiljø bliver ved med at være der. Den elegante ejendom passer perfekt til den unikke beliggenhed, og inden døre giver den gode loftshøjde og de gennemgående materialer en behagelig fornemmelse og sammenhæng i boligen.
Gulvene er belagt med lyst parket, og på begge badeværelser er der gulvvarme og sort granit. Køkken, alrum og stue er samlet i et åbent rumforløb, og takket være de store, vestvendte vinduespartier og udgangen til terrassen er her både lys og luft i rigt mål.
Fra stuen er der videre forbindelse til en rummelig spisestue, og tilknyttet boligens master bedroom finder I både et walk-in-closet og et lækkert badeværelse. Der er endvidere udgang til altanen med morgensol, og det samme gælder fra lejlighedens andet værelse.
Boligen fuldendes af en fin entré med tilhørende badeværelse og direkte udgang til elevatoren.
Ejendommen ligger for enden af en lukket vej og omgivet af de grønne arealer, så her er masser af fred og ro. Samtidig er I ganske tæt på indkøbsmulighederne i såvel Hasseris som det centrale Aalborg, ligesom Aalborg Storcenter og motorvejen kan nås på en kort køretur.
Det er med andre ord en attraktiv liebhaverlejlighed med en skøn terrasse og en panoramisk udsigt, der venter her på Svanehøj 21.
  • Bolig 132
  • Garage 28
  • Værelser 4
  • Stuer 1
  • Etager 1
  • Opført 2006
Hasseris – Aalborgs liebhaverkvarter

Det mondæne område Hasseris, har i mere end 100 år begejstret borgere i Aalborg. Den dag i dag fremstår Hasseris som byens mest eksklusive område. Det er her du finder Aalborgs smukkeste og største villaer, hvor der er kælet for alle detaljer – omkranset af skønne, rekreative områder, der indbyder til hygge og afslapning.

Mølleparken, Rotunden og Kridtgraven er blot nogle af de smukke og naturskønne områder, der kendetegner den spændende bydel.

Sælger udtaler sig

Udsigten her er helt fantastisk! Man fornemmer hele tiden lyset og naturen indenfor, men det er noget helt særligt, når solen går ned, og man kan sidde på tagterrassen og kigge ud over Hasseris og Limfjorden. Så kan man næsten glemme, hvor tæt lejligheden ligger på alle byens tilbud.

Afstande
  • Aalborg City 3,5 km
  • Aalborg Golfklub 9 km
  • Indkøb 600 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Jette Gudiksen
Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jette Gudiksen, og jeg har arbejdet med salg af boliger og ejendomme i Aalborg og omegn de seneste 20 år. I de sidste 10 år har jeg været en del af mægler-teamet hos ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen, hvor jeg også er medejer. Det vigtigste for mig som mægler er, at man kan sit fag i alle detaljer. Jeg er kun glad, hvis jeg efter en handel føler, at jeg har gjort et godt stykke arbejde, og at både køber og sælger er tilfredse. Jeg elsker at komme på arbejde hver dag.
DET BEDSTE VALG
Til toppen