Velholdt landvilla med god plads ude og inde

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Skadbakvej 95, 9490 Pandrup

Skadbakvej 95, 9490 Pandrup

· Flot og rummelig landvilla i fantastiske omgivelser
· Tidløst køkken fra Modulia Skagen monteret i 2008
· Fire værelser, to badeværelser og gæstetoilet
· To skønne udsigtsaltaner
· Stort udhus med værksted og dobbelt garage
· Parklignende have
· Over fire hektar jord med skov og små søer
· Skønne omgivelser nær by, skov og strand

I fantastiske omgivelser ligger denne velholdte landvilla. Kun 10 kilometer fra Blokhus kan jeres drømmevilla vise sig at ligge. Her får I en pæn og velholdt villa på hele 235 m2, her er ligeledes god plads i udbygningens 240 m2 og på de 4 hektar jord inkl. en lille moselod, der følger med ejendommen.

Området vil tiltale jer, der kan lide at være tæt på naturens mangfoldighed. Her er billedskønt og et rigt dyreliv med gode jagtmuligheder, og så får I nogle af landets skønneste strande i cykelafstand hjemmefra. Der er heller ikke langt til de praktiske hverdagsdetaljer som indkøb og skole - hertil er der faktisk anlagt cykelsti, så de lidt større børn trygt kan tage turen alene.

Når vi stiller skarpt på ejendommen og den tilhørende jord, er det fortsat naturen, der markerer sig. I får jeres eget skovstykke med både løv- og nåletræer plus små søer - og lige ved huset får I den skønneste, parklignende have. Den kan I nyde synet af, mens I griller på den sydvendte terrasse, eller I kan tage en kop friskbrygget filterkaffe med ud under overdækningen en regnfuld weekendmorgen.

Den store tilbygning rummer en dobbeltgarage med elporte, et lunt fyrrum, et hyggeligt vindepot med indbyggede hylder, samt stort hobbyværksted og lade.

Sidst - men helt på linje med resten af herligheden - er der boligen: en velholdt villa fra 1979 i halvandet plan, som har plads både til privat- og fællesliv. Den er løbende opdateret blandt andet med et flot landkøkken fra Modulia model Skagen monteret 2008, og i den store stue er der en effektiv Jydepejs brændeovn fra 2015. Den har kig til flammerne fra flere sider og med en central placering får den hurtigt varmet både stue og køkken op.

Huset rummer også fire værelser, to badeværelser og et gæstetoilet. Tre af værelserne ligger på førstesalen, og ud over at være rummelige er to af dem ekstra attraktive med udgang til hver sin altan. Det ene af værelserne anvendes som kontor, og har fiberforbindelse der også anvendes til TV/Radio.

Ejendommen opvarmes med pillefyr og der er solceller til opvarmning af brugsvand.

Der er ca. 25 minutters kørsel til Aalborg Lufthavn fra ejendommen.

Lad os arrangere en fremvisning af både hus, have og skov her på Skadbakvej 95.
Se andre boliger med samme karakteristika
Ved skoven
 • Bolig 235
 • Grund 45.484
 • Garage 240
 • Værelser 5
 • Stuer 1
 • Etager 2
 • Opført 1979 / 2002
Jammerbugt Kommune

De charmerende trolde i den nye Hollywood-film ”Trolls” stammer i virkeligheden fra den hyggelige havneby Gjøl ved Limfjorden i Jammerbugten. Men det er kun én af de mange ting, som er kendetegnet for Jammerbugt Kommune.  Den største by i kommunen er Aabybro, hvor du finder et skønt selvstændigt bymiljø med både masser af indkøbsmuligheder og ikke mindst alt hvad en børnefamilie måtte ønske sig af faciliteter. Jammerbugt Kommune er endvidere kendetegnet ved beliggenheden ud til Vesterhavet og de lange sandstrande – med bl.a. feriebyen Blokhus – samt ikke mindst byerne Fjerritslev, Pandrup, Brovst, Kås, Biersted, Nørhalne, Skovsgård og Birkelse.

Afstande
 • Aalborg City 26 km
 • Blokhus by 8 km
 • Lufthavnen 22 km
 • Stranden 7,5 km
Relevante links

Har du spørgsmål?

Palle Andersen
Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG
Til toppen