Prægtig liebhaverejendom med egen sø og parklignende have

Ved Dammen 2, 9500 Hobro

Ved Dammen 2, 9500 Hobro
· Blot et hurtigt blik viser, at her er en villa i særklasse
· Såvel overordnede linjer som små detaljer er smukt udført
· Og selv lysindfaldet hæver sig over gennemsnittet
· De åbne opholdsrum giver familien et skønt sted at samles
· Seks værelser, tre badeværelser og to bryggerser rummer boligen også
· Og der er endnu mere plads at komme efter i tilbygningens disponible rum
· Villaen omgives af en idyllisk have med egen sø
· Der er god afstand til naboerne, selvom ejendommen stadig ligger centralt i Vebbestrup

Klassisk arkitektur og moderne komfort forenes i denne prægtige liebhaverejendom i Vebbestrup. Den er bygget efter alle kunstens regler: Den er fuldmuret og står med hvid facade under tagets mørkt glinsende tagsten. Inden døre er kvaliteten upåklagelig, og såvel tilbygningen som den kæmpestore have er udformet efter samme høje standard. Villaen er centralt beliggende tæt på både Aalborg, Aarhus og Randers.


Opførelsesåret er 2010, og selvom der er holdt fast i gode, gamle byggetekniske principper, skorter det ikke på nymodens teknologi og funktionalitet. Eksempelvis er der ventilationsanlæg og gulvvarme overalt i stueplan og på førstesalen.


Lyse askeplanker og brede fliser er den elegante gulvbelægning, og hvide skabslåger skaber en rød tråd mellem køkken, bryggers og badeværelser. Et andet gennemgående træk er det generøse lysindfald, som falder ind gennem sprossevinduer, skråvinduer og ovenlysvinduer i tagryggen.


Entréen giver jer en flot velkomst. Der er åbnet op mod førstesalen, så loftshøjden er imponerende, og I kan se videre ind i opholdsafdelingen - dog er der skydedør, når I vil lukke af. Til begge sider for entréen ligger et bryggers: Det ene med grovkøkken og vaskefaciliteter, mens det andet er et mere præsentabelt rum til overtøjet.


I stueplanets opholdsafdeling er køkken og spisestue forenet i ét - med kiploft, hanebånd og god kontakt op til førstesalens gangareal. Der er også åben forbindelse til dagligstuen, som leder videre til en overdækket terrasse.


I køkkenafdelingen er skuffer og skabe tømrerlavet, så de passer perfekt til rummets dimensioner, og der er god arbejdsplads ved køkkenbordet og vaskeøen. Karnappen er et hyggeligt opholdssted, hvis ikke familien samles nær spiseafsnittets pejs.


Seks værelser og tre badeværelser er fordelt på de to etager. Et af førstesalens værelser har adgang til stor tagterrasse, og stueplanets master bedroom er desuden værd at nærstudere: Her er det private badeværelse indrettet med sauna og Andy Warhol-inspireret mosaik i den rundede bruseniche.


Der er endnu flere kvadratmeter at komme efter i tilbygningen, som udover carport og garage rummer tre disponible rum. To af dem er opvarmede og kan oplagt anvendes som værksted, hobbyrum eller lignende.


Haven blev nyanlagt samtidig med opførelsen af villaen, og alt fra terrasseområder til beplantning og græsplæne tager sig virkelig godt ud. Havens parklignende idyl fuldendes af søen, hvor karper og småfisk trives.


Villaen ligger som det eneste med adresse på den blinde vej, og der er god afstand til naboerne. Mod sydøst ligger Vebbestrup Kirke, og nord for ejendommen breder privatskolens park sig. Vebbestrup byder desuden på daginstitutioner, indkøbsmuligheder og idrætshal, og bussen stopper knap 300 meter fra hoveddøren.

Her får du ekstremt meget hus for pengene.


Velkommen til Ved Dammen 2.
Følg boligen Hent opstilling Book fremvisning Send dit bud
 • Kontant 5.950.000
 • Udbetaling 300.000
 • Netto 21.489
 • Ejerudgift 2.434
 • Varmeudgift 2.500
 • Energimærke A2
 • X
  Nettoudgift til standard finansiering pr. måned. Månedlige beløb til Ejerudgift og Varmeudgift
 • Bolig 343
 • Grund 4.476
 • Udhus 193
 • Værelser 7
 • Stuer 1
 • Etager 2
 • Opført 2010
Hobro

Hobro er den største by i Mariagerfjord med masser af liv, handel, kultur og familieoplevelser – bl.a. Vikingeborgen Fyrkat. I Hobro centrum finder du en spændende gågade med masser af butikker. På havnen i Hobro finder man gamle pakhuse og historiske bygninger, som på sydkajen huser cafeer, teater, museer og gallerier i dag. På sydkajen anløber også ”hjuldamperen” Svanen, der sommeren igennem sejler fjorden tynd.

Hobro har et væld af spisesteder og alle former for overnatning, og ikke mindst flere skoler, friskole, børnehaver, gymnasium, HHX m.v. samt flere sportsklubber.

Har du spørgsmål?

Mariann Nørgaard
Liebhaveri, salg & vurdering
DET BEDSTE VALG

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

Ved din bestilling af uforpligtende fremvisning godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedr. boligen.

Når du afgiver et bud, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på dialog om dit bud.

Til toppen